AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
ikindi vakti uyumak çok sakıncalı. Psikolojik olarak etkilenirsin.
Neden sebebini söyler misiniz
Bir hadiste Hz. Peygamber (asm)’in şöyle buyurduğu rivayet edilmektedir:
“Kim ikindiden sonra uyur da aklına bir noksanlık arız olursa, ancak kendini kınasın.”(Keşfu’l Hafâ, Aclûnî, II, 284; Müsnedü Ebî Ya’la, VIII, 316).
tansiyon ve kalp atımının yüksek olduğu ve hücrelerin en üst derecede çalıştığı ikindi vaktinde uyunmamalıdır. Aksi takdirde yüksek tansiyon ve kalp rahatsızlığına davetiye çıkarılmış olur. Aynı zamanda bu saatler kerahat vakitleridir ve dinen de uyku uygun değildir.
Çok teşekkür ederim. Sizden birazdaha fikir almak istiyorum. Ben çalışıyorum sabah 00:06 da kalkıp 16 da eve geliyorum ve mezun senem 8 ay sürem sürem var sınava hazırlanmam gerek. İşi bırakıp bırakmama konusunda çok kararsızım. Hani iş çıkışı eve gelip uyuyup gece ders çalışırım diyordum ama bu çok zararlı. Tamam işten eve gelince direkt ders çalışayım diyelim. 6 saatim var ama işten eve gelince de kafamın o dersi alacağını sanmıyorum bu nedenle işi bıraksam mı? Yoksa eve gelip dinlensem akşam uyusam 19-23 arası sonra mı ders çalışsam ne tavsiye edersiniz? Parasal açıdan bir sıkıntım yok durumum iyi sadece üniversitede fazla param olur ve kendimi dahada geliştiririm diye düşündüm.
Gerçekten tavsiyemi dinleyeceksen işi bırakman en sağlıklısı. Yıllarca erteledim işlerde çalıştım sonu yok. Her şeyi bir kenara bırakıp ders çalıştım.
Şunu da söyleyeyim üniversitede istesen part time zaten çalışırsın. Çalışkan bir kız olduğun ortada👍
Bence de. Çünkü içimde namaza başlama isteği var ve eve gelip direkt ders çalışsam bile 6 saat sürem var ve ibadete gidecek 1 saati. Asla yük değil ama yorucu olur. Hani 19-23 arası uyansam gece ders çalışsam bu da zararlı gece uyumalı insan ama gece uyursamda gündüz çalışmam gerekecek ve 6 saatte hem ders hem ibadet çok karışık olur kafam da almaz o dersi bu nedenle bırakmak en iyisi sanırım.
Evet dil okumak istiyorum biri örgün diğeri online. Para bana daha fazla şey katabilir ama sıra sıra yapacağım olmadı. Ya şu an çalıştığım iş çok basit bu nedenle çıkmak konusunda kararsızdım sadece kantinde kasaya bakıyorum hafta sonu iznimde var 2 gün ama cidden iş çıkışı o ruh yorgunluğu var
Bu arada bana çalışkan demeniz beni çok onure etti çok teşekkürler
Estağfurullah öylesin kesinlikle. İşi bırakman geleceğin için çok önemli. Öğrenimine öncelik ver.
Evet inşallah başaracağım. Çok teşekkür ederim
Rica ederim inşallah👍
Ya gene rahatsız ediyorum ama şunuda sormak istiyorum. şu an sınava 7.5 ay var. Ve ben 22 gündür bir işte çalışıyorum haftaya maaşımı alıyorum. Ve işten 1 ay sonra çıkacağım çünkü bu maaşımla tablet almam gerek. Diğer ay ki maaşımla da test kitapları almak için. Şu konuda kararsızım; diğer ay mı işten ayrılsam yani 2. Ayın sonunda mı yoksa 3. Ay mı? Bu ay bitti zaten, 2 ayda da sadece en önemli derse yani mat ve Türkçeye çalışsam bu 2 ayda sonra çıksam geriye 5 ay kalıyor onuda diğer derslerle mi götürsem acaba. Ama aynı mantıksal geliyor ya gene verimsiz yani cunku eve gelince gene yorgun olacağım ve mat çok önemli bir ders. E buna rağmen 1 ay daha çalışmak yerine bunu 2 ay yaparsam kalıyor 5 ay 5 ayda çok iyi yere getirmez 1 ay bile çok önemli. Aslında size neden anlattım bilmiyorum zaten kendi cevabımı kendim verdim
Yani bu maaşını al yeterli.
İşte bu maaşım yeterli değil diğer maaşım yeterli o zaman 2. Ay çıkarım. Teşekkür ederim
Rica ederim hayırlısı olsun.
Bence 10 da uyu sabah çok erken kal çalış
Eeee yani amaç ne