Milletin ne dediği mi önemli senin kendi düşüncen mi? Yani ben millet aşağı atlarken gidip bende aşağı atlamam. Durup durumu tartarım. Evet iyi bir şey olmayabilir işsiz biriyle evlenmek sevdiğin için ama bide şöyle bir durum var, el ele birlikte her şeyin üstesinden gelebilir kişiler. Her ne sorun varsa, para mı sorun ikinizde birlikte çalışın çocuk mu sorun aile üyelerinizden yaşlı olanlarla büyüsün ara ara hem bu sayede hem siz hemde yaşlı yakınlarınız da mutlu olur. Gibi gibi. Yani çözülmeyecek bir sorun sadece siz o sorunu çözemeyeceğinize inanırsanız olur.
@YusufErenAY Ya zaten bana okey, hep bir aile bir arada yaşasın isterim , çevremdekilerde olumsuz bir şey demiyor bu konuda ama genelde kızlarda hep böyle bir zengin koca arayışı var o bana saçma geliyor
Banada öyle, onlar sanki sevgi aramıyor sadece para arıyorlar. Mesela ben bu yüzden gizliyorum, benle gerçekten konuşmak isterse konuşsun istiyorum diye. Varlıklı biri varsa aynısını yapmasını tavsiye ederim. Aksi takdirde ayırt edemiyorsunuz.
ben direk aynı sartlarda olsun ogretmenı alırım. mis gibi bayan mesleği. hatta makul olcude kotu de olsa ogretmeni secerdim ögretmen alan erkek cidden sanslı bence. en üst nokta ogretmenlik bence erkekler dunyasında sampiyonlar ligi gibi.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
ben mesleğe göre çekici bulmam ama doktor diyim
Meslek değil kadının kendi ışığı belirler o çekiciliği.. Her kadının kendi karakteri ve ışıltısı belirler..🍀🗝️
Aradıgım yorum :)
Teşekkürler 🙂
Hehehe anahtar tam manasıyla doğru bir emoji, kalbinin kapısını açabilmesi lazım. Meslek önemsiz.
@YusufErenAY orası öyle ben sevsem her türlü evlenirdim ama artık çoğu kişi öyle dmeiyor
Milletin ne dediği mi önemli senin kendi düşüncen mi? Yani ben millet aşağı atlarken gidip bende aşağı atlamam. Durup durumu tartarım. Evet iyi bir şey olmayabilir işsiz biriyle evlenmek sevdiğin için ama bide şöyle bir durum var, el ele birlikte her şeyin üstesinden gelebilir kişiler. Her ne sorun varsa, para mı sorun ikinizde birlikte çalışın çocuk mu sorun aile üyelerinizden yaşlı olanlarla büyüsün ara ara hem bu sayede hem siz hemde yaşlı yakınlarınız da mutlu olur. Gibi gibi. Yani çözülmeyecek bir sorun sadece siz o sorunu çözemeyeceğinize inanırsanız olur.
@YusufErenAY Ya zaten bana okey, hep bir aile bir arada yaşasın isterim , çevremdekilerde olumsuz bir şey demiyor bu konuda ama genelde kızlarda hep böyle bir zengin koca arayışı var o bana saçma geliyor
Banada öyle, onlar sanki sevgi aramıyor sadece para arıyorlar. Mesela ben bu yüzden gizliyorum, benle gerçekten konuşmak isterse konuşsun istiyorum diye. Varlıklı biri varsa aynısını yapmasını tavsiye ederim. Aksi takdirde ayırt edemiyorsunuz.
ben direk aynı sartlarda olsun ogretmenı alırım. mis gibi bayan mesleği. hatta makul olcude kotu de olsa ogretmeni secerdim ögretmen alan erkek cidden sanslı bence. en üst nokta ogretmenlik bence erkekler dunyasında sampiyonlar ligi gibi.
Maaşı bol öğlen en fazla 3e kadar çalışan bir bayan ofis işleri de iyi
Haftasonu muhakkak tatil olmalı
Soru hanımlarin ama kadınlara öğretmenlik yakışır
Sanatsal alanlar yaratıcı bir kadın 👩🎨 için idealdir.
Sanatsal alanlarda çalışanlar daha bir başka güzel oluyor bence. Diğerleri sıradan.
Bence her meslek yakışıyor ama öğretmenlik mesleğini yakıştırıyorum Bir de doktorluk mesleği
yukarda yazanlar arasında sadece mühendis dikkatimi çekti. ama başka dikkat çekici bir çok meslek var bence
Genelde resim çizmesi falan, bana özel resimler çizsin yeter
beyaz yakalı olması
hakim veya savcı olması🤤🤤🥵🥵🥵🥵😘😘😋😋😋😋
daha once takildigim cocuk doktru bir hatun vardi. yani bir sure sonra gizemi kalmadi ama ilkk basta cok eglenirdik
hemşireler daha çekici cilveli seksi güler yüzlü kibar
Ölü yıkayıcısı çok çekici
@aerolite 😄
@GüneyM ☺️😉
🌝
bence öğretmenlik güzel
Çünkü insan yetiştiriyor
Öğretmene gıcık oluyorum doktor olabilir
Öğretmenlik veya sağlık alanı..
Öğretmenlik en kutsalı.
Öğretmen hoş duruyor bazılarında
Doktor. Ki ben de doktorluğa aşığım ztn
İş yerimin tam karşısında sağlık ocağı var doktorlar müthiş.
Öğretmen tek gecerim🙂
Doktor. Niye ise gözümde farklı gözüküyor
Hiç biri. Mümkünse çalışmasın:)
🤣
Öyle ama gelip ütü yemek temizlik uğraşamam. Ben kazanırım yesin benim parami:)
Cocuk olunca zor bakıcı felan kreş ler 7 binden başlıyor sjsjs
Hiç sorun değil hallederiz:)
Anlamadin, çalışan evli bayanların parasi zaten bakıcısı gidiyor yarısı, sjsjs😜😜
Bak onda çok haklısın. Bi yandan çalışıyorum idare ediver:)
Öğretmen
Oğretmen
öğretmen
Avukat olmasın 🙄🤷🏻♀️
Ambulans ta çalışan kızlar
Doktor ve öğretmen
Kadın her meslekte çekicidir
Doktor
Polis
Doktor
Doktor
Doktor