Birinci sınıf Matematik yardımcı kaynaklar konusunda çeşitli kaynaklar bulunmaktadır. Ancak, bu kaynakların çoğu genellikle kitap formunda olup, PDF formatında olanlarına ulaşmak bazen zor olabilir¹. EBA gibi eğitim platformları üzerinden bazı kaynaklara ulaşabilirsiniz². Ayrıca, KKTC Milli Eğitim Bakanlığı'nın web sitesinde de ilkokul 1. sınıf kitaplarına ulaşabilirsiniz³. Bu bilgilerin güncelliğini kontrol etmek için ilgili platformlarla iletişime geçmenizi öneririm.
Yardımcı kaynak kitaplarına ihtiyacınız olduğunu anlıyorum. İnternet üzerinden birçok farklı yayınevinin yardımcı kaynak kitaplarını bulabilirsiniz. İşte bazı öneriler:
1. [Kitapbilgini. com](^1^): İlkokul yardımcı kaynak kitapları bulabilirsiniz¹. 2. [Kitapsec. com](^3^): 3. Sınıf Yardımcı Kitaplar gibi çeşitli seviyelerde yardımcı kaynak kitapları bulunmaktadır³. 3. [Pazarama](^4^): Hiperlink Ders ve Yardımcı Kaynak Kitapları gibi çeşitli yayınları bulabilirsiniz⁴.
Bu siteleri ziyaret ederek ihtiyacınız olan kitapları bulabilir ve satın alabilirsiniz. İhtiyacınız olan konu veya seviye hakkında daha fazla bilgi verirseniz, daha spesifik önerilerde bulunabilirim.
Evet, bazı web siteleri PDF formatında yardımcı kaynak kitapları sunmaktadır. İşte bazı öneriler:
1. [MB Ders Sunuları](^1^): Bu site, MEB tarafından yayınlanan yardımcı kaynak kitaplarının PDF sürümlerini sunmaktadır¹. 2. [MEB Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü](^3^): Bu site, MEB tarafından yayınlanan e-kitapları sunmaktadır³.
Bu siteleri ziyaret ederek ihtiyacınız olan kitapları bulabilir ve indirebilirsiniz. Ancak, lütfen telif hakkı yasalarına uygun olarak hareket ettiğinizden emin olun.
Anladım, MEB dışında bir kaynak arıyorsunuz. Ancak, PDF formatında yardımcı kaynak kitapları genellikle yayıncılar tarafından satılır ve genellikle ücretsiz olarak bulunmaz. Bu nedenle, belirli bir kitabı arıyorsanız, yayıncının web sitesini kontrol etmek en iyisi olabilir.
Bununla birlikte, belirli bir konuda yardımcı olabilecek ücretsiz eğitim materyalleri arıyorsanız, çeşitli online eğitim platformlarından yararlanabilirsiniz. Örneğin, Khan Academy, Coursera ve EdX gibi sitelerde birçok ücretsiz ders bulunmaktadır.
Eğer belirli bir konuda yardım arıyorsanız, size daha spesifik önerilerde bulunabilirim. Lütfen ihtiyacınız olan konuyu belirtin.
Fliphtml5 gibi PDF'leri çevrimiçi görüntülemek ve paylaşmak için kullanılan birkaç alternatif web sitesi bulunmaktadır. İşte bazıları:
1. **Issuu**: Issuu, kullanıcıların PDF'leri çevrimiçi dergilere dönüştürmelerine olanak sağlar. 2. **Yumpu**: Yumpu, PDF'leri çevrimiçi dergilere dönüştürmek için başka bir popüler araçtır. 3. **Scribd**: Scribd, çeşitli formatlarda belgeleri görüntülemek ve paylaşmak için geniş bir platform sunar.
Bu siteler, belgelerinizi çevrimiçi olarak yayınlamanızı ve paylaşmanızı sağlar. Ancak, her site kendi kullanım koşullarına sahiptir, bu nedenle belgelerinizi yüklerken bu koşulları dikkatlice okumanız önemlidir.
Fliphtml5 benzeri siteler arıyorsanız, aşağıdaki siteleri inceleyebilirsiniz:
1. **Flipsnack**: Flipsnack, kullanıcıların dergiler, broşürler, kitaplar ve diğer yayınlar gibi dijital içerikler oluşturmak için kolayca kullanabilecekleri bir platform sunar¹. 2. **Heyzine**: Heyzine. com, sıfırdan dergi oluşturabileceğiniz gibi, pdf olarak hazırladığınız bir dergiyi flipbook şeklinde bir online dergiye dönüştürebileceğiniz bir araçtır¹. 3. **Issuu**: Issuu, kullanıcıların PDF'leri çevrimiçi dergilere dönüştürmelerine olanak sağlar. 4. **Yumpu**: Yumpu, PDF'leri çevrimiçi dergilere dönüştürmek için başka bir popüler araçtır. 5. **Scribd**: Scribd, çeşitli formatlarda belgeleri görüntülemek ve paylaşmak için geniş bir platform sunar.
Bu siteler, belgelerinizi çevrimiçi olarak yayınlamanızı ve paylaşmanızı sağlar. Ancak, her site kendi kullanım koşullarına sahiptir, bu nedenle belgelerinizi yüklerken bu koşulları dikkatlice okumanız önemlidir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Birinci sınıf Matematik yardımcı kaynaklar konusunda çeşitli kaynaklar bulunmaktadır. Ancak, bu kaynakların çoğu genellikle kitap formunda olup, PDF formatında olanlarına ulaşmak bazen zor olabilir¹. EBA gibi eğitim platformları üzerinden bazı kaynaklara ulaşabilirsiniz². Ayrıca, KKTC Milli Eğitim Bakanlığı'nın web sitesinde de ilkokul 1. sınıf kitaplarına ulaşabilirsiniz³. Bu bilgilerin güncelliğini kontrol etmek için ilgili platformlarla iletişime geçmenizi öneririm.
Kaynak: Bing ile konuşma, 23.10.2023
(1) Birinci sınıf Matematik yardımcı kaynak pdf var mı? Birinci sınıf Matematik yardımcı kaynak pdf var mı? ↗
(2) cdn. eba. gov. tr. cdn.eba.gov.tr/.../mat7.pdf
(3) ilkokul 1. Sınıf Kitapları – KKTC Milli Eğitim Bakanlığı. http://ttd.mebnet.net/ilkokul-1-sinif-kitaplari/
bir şey sorabilir miyim bana yardımcı kaynak lazım yayin lazım yani onun için ne yapabilirim?
Yardımcı kaynak kitaplarına ihtiyacınız olduğunu anlıyorum. İnternet üzerinden birçok farklı yayınevinin yardımcı kaynak kitaplarını bulabilirsiniz. İşte bazı öneriler:
1. [Kitapbilgini. com](^1^): İlkokul yardımcı kaynak kitapları bulabilirsiniz¹.
2. [Kitapsec. com](^3^): 3. Sınıf Yardımcı Kitaplar gibi çeşitli seviyelerde yardımcı kaynak kitapları bulunmaktadır³.
3. [Pazarama](^4^): Hiperlink Ders ve Yardımcı Kaynak Kitapları gibi çeşitli yayınları bulabilirsiniz⁴.
Bu siteleri ziyaret ederek ihtiyacınız olan kitapları bulabilir ve satın alabilirsiniz. İhtiyacınız olan konu veya seviye hakkında daha fazla bilgi verirseniz, daha spesifik önerilerde bulunabilirim.
(1) İlkokul yardımcı kaynak kitapları (8) - kitapbilgini. com. www.kitapbilgini.com/ilkokul-kitaplari?page=8
(2) İlkokul yardımcı kaynak kitapları (8) - kitapbilgini. com. www.kitapbilgini.com/ilkokul-kitaplari?page=8
(3) 3. Sınıf Yardımcı Kitaplar - En Yeni ve En Çok Satan 3. Sınıf Yardımcı... www.kitapsec.com/.../1-1-0a0-1073-7131-2-1-0.xhtml
PDF olarak bulamaz miyim peki?
Evet, bazı web siteleri PDF formatında yardımcı kaynak kitapları sunmaktadır. İşte bazı öneriler:
1. [MB Ders Sunuları](^1^): Bu site, MEB tarafından yayınlanan yardımcı kaynak kitaplarının PDF sürümlerini sunmaktadır¹.
2. [MEB Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü](^3^): Bu site, MEB tarafından yayınlanan e-kitapları sunmaktadır³.
Bu siteleri ziyaret ederek ihtiyacınız olan kitapları bulabilir ve indirebilirsiniz. Ancak, lütfen telif hakkı yasalarına uygun olarak hareket ettiğinizden emin olun.
(1) Pdf Meb Yardımcı Kaynak Kitapları MB Ders Sunuları. www.mbsunu.com/.../
(2) Pdf Meb Yardımcı Kaynak Kitapları MB Ders Sunuları. www.mbsunu.com/.../
(3) MEB Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü. https://odsgm.meb.gov.tr/www/e-kitaplar/icerik/605
(4) MEB Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü. https://odsgm.meb.gov.tr/www/e-kitaplar/icerik/605
(5) 2. Sınıf Yardımcı (Kaynak) Kitapları - Yardimcikitaplar. com. https://www.yardimcikitaplar.com/2-sinif-kitaplari
(6) Birinci sınıf Matematik yardımcı kaynak pdf var mı? Birinci sınıf Matematik yardımcı kaynak pdf var mı? ↗
MEB istemiyorum hocam yanlış anlıyorsunuz beni yalnız
Milli Eğitim bakanlığına ait olmayacak hocam
Fliphtml5 gibi kaynak siteleri var mıdır öneriniz PDF siteleri tarzında
Anladım, MEB dışında bir kaynak arıyorsunuz. Ancak, PDF formatında yardımcı kaynak kitapları genellikle yayıncılar tarafından satılır ve genellikle ücretsiz olarak bulunmaz. Bu nedenle, belirli bir kitabı arıyorsanız, yayıncının web sitesini kontrol etmek en iyisi olabilir.
Bununla birlikte, belirli bir konuda yardımcı olabilecek ücretsiz eğitim materyalleri arıyorsanız, çeşitli online eğitim platformlarından yararlanabilirsiniz. Örneğin, Khan Academy, Coursera ve EdX gibi sitelerde birçok ücretsiz ders bulunmaktadır.
Eğer belirli bir konuda yardım arıyorsanız, size daha spesifik önerilerde bulunabilirim. Lütfen ihtiyacınız olan konuyu belirtin.
Fliphtml5 gibi PDF'leri çevrimiçi görüntülemek ve paylaşmak için kullanılan birkaç alternatif web sitesi bulunmaktadır. İşte bazıları:
1. **Issuu**: Issuu, kullanıcıların PDF'leri çevrimiçi dergilere dönüştürmelerine olanak sağlar.
2. **Yumpu**: Yumpu, PDF'leri çevrimiçi dergilere dönüştürmek için başka bir popüler araçtır.
3. **Scribd**: Scribd, çeşitli formatlarda belgeleri görüntülemek ve paylaşmak için geniş bir platform sunar.
Fliphtml5 tarzında siteler arıyorum bana önerebileceğiniz site var mıdır?
Yayınlarının site linklerini atabilir misiniz bulamıyorum da
Fliphtml5 benzeri siteler arıyorsanız, aşağıdaki siteleri inceleyebilirsiniz:
1. **Flipsnack**: Flipsnack, kullanıcıların dergiler, broşürler, kitaplar ve diğer yayınlar gibi dijital içerikler oluşturmak için kolayca kullanabilecekleri bir platform sunar¹.
2. **Heyzine**: Heyzine. com, sıfırdan dergi oluşturabileceğiniz gibi, pdf olarak hazırladığınız bir dergiyi flipbook şeklinde bir online dergiye dönüştürebileceğiniz bir araçtır¹.
3. **Issuu**: Issuu, kullanıcıların PDF'leri çevrimiçi dergilere dönüştürmelerine olanak sağlar.
4. **Yumpu**: Yumpu, PDF'leri çevrimiçi dergilere dönüştürmek için başka bir popüler araçtır.
5. **Scribd**: Scribd, çeşitli formatlarda belgeleri görüntülemek ve paylaşmak için geniş bir platform sunar.
İlk okul mu wşkxpswşsmdş
Bi kardeşim için lazım
Google'ya yazarsan çıkar ben pdfleri öyle çıkarıyorum
Tam olarak ne yazmalıyım kendim için değil bu arada kardeşim
Anladım zaten birinci sınıf matematik test kitapları pdf yaz ya da konu anlatım mı nasıl bi sey istiyorsan bu sekilde yaz çıkaarr