Önce farklı şehire taşınıp hayat kurma hayalimi gerçekleştirdim.
Sonra hayalimdeki motoru aldım.
Yarında başka hayalimdeki motoru alıyorum.
Sonra hayalimdeki motoru aldım.
Yarında başka hayalimdeki motoru alıyorum.
Çok hayalimi gerçekleştirdim. Halen hayallerim için adımlar atmaya devam ediyorum. Gerçekleşecekler
Evet tek başıma ev tutup içini doldurmak çalışmak güzel
Gerçekten güzel. Kafa rahat dimi :) özgürlük güzel şey
Şükür birisi olumlu bir şey yazdı, diğerleri kötü
Kesinlikle öyle kendi ayaklarının üstünde durmak gibisi yok
Hangi şehire taşındın peki
Konya
İyi sevindim. Şehir benlik olmasada güzel hayat
Yani öyle Eskişehir'e yakın olması iyi benim için
orada ne var?
Memleketim yani
Anladım. Eskişehiri nasıl bıraktınnnn
Mecburenn
Cevap
0Cevap
Maalesef😔 Ama sana hayırlı olsun
Umarım seninde hayallerin gerçekleşir. Ayrıca teşekkür ederim
Allah razı olsun sağol inşallah umudum azalıyor ama Allah büyük
Bi anda değişir her şey. Umudunu kaybetme
Umudumu hiç bu kadar kaybetmemistim bu yıl oldu ne olduysa insan kolay kolay kaybetmiyor umudunu ama çok şey oluyor
Hangi hayalin için böyle konuşuyorsun peki
Çok vardı ama şu an sıcak bi ev bile hayalim
Tek yaşadığın sıcak bir evden bahsediyoruz dimi
Şu andan bahsediyorum tek ve aile ile
Niye nerde kalıyorsun ki
Çok büyük hayallerim olmadı hep makul isteklerim vardı kendimle ilgili vs ama hiç birini gerceklestirememek çok uzuyor beni
Hayallerine ulaşmak için vahşi bir hayvan gibi davranıyormusun. Ben biraz öyleyim. O şekilde ulaşıyorum
Ev diyeyim yinede ama benim için değil ev hayalimde yine büyük bir seu değil yine küçücük olsun ama sıcak olsun huzurum sağlığım olsun bana yeterdi
Hayır öyle davranamiyorum sen kimseye zarar vermediğin müddetçe kendi iyiliğin icn iyi yapıyorsun öyle yaparak
Tabi birine zarar vermiyorum.
Ne güzel hiç bir hayalimi gerceklestiremedim ama yazdığın soruyu görünce ne güzel dedim senin adına ne güzel bir histir şimdi
Çok kötü bir ruh halindeyim icmde kıyamet kopuyor dışım sessiz ne yapıyorum bilmiorm
Teşekkür ederim. Gerçekten inanılmaz bir his. 10 yıldır hayalini kurduğum bi motor. O zamanlar 40 küsür bindi. Şimdi 10a katladı. Araba alamadım. Cabrio mercedes hayalim var. Sıra onada gelecek.
Senin baya konuşmaya oturup içmeye ihtiyacın var
Hissediyorum sevincini daha soruyu görünce hissettim bende hic gerçekleşmedi belki ondan bu kadar hissettim insan kafasında canlandirdigi bir şeyi hayata geçirince elbetteki sevinir mutlu olur küçükte olsa o hayal insan düşündüğünü gerceklestirebildigi için sevinir zaten
Çok şükür içmiyorum bir şey içimdeki üzüntüden su bile içmeyi unutuyorum ben
Kolay gelsin valla
Sana da
Hayır maalesef
Üzülüyorum böyle durumlara. Çocukluk hayallerimiz bizim bu hayattaki gerçek mutluluğa ulaşma anahtarımız. Vazgeçmeyin vazgeçmeyelim
Hayır
Üzdü :(
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar