Eğitim & Kariyer İyi bir bankada iş görümesi olacak bireysel satış pozisyonu üzerine, sizce görüşmeye gideyim mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Arada kaldım cidden Görüşmeye git Görüşmeye gitme Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç İyi bir bankada iş görümesi olacak bireysel satış pozisyonu üzerine, sizce görüşmeye gideyim mi? Cevapla Banka Soruları İş Soruları Satış Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Adanus0101 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 628 cevap paylaştı. Bir yerden başlamak gerekir 0 0 Yorumla
Δyseg Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Biz neden karar veriyoruz 😃 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Kararsızım kız 🤣 pazartesi de var en çok da orayı istiyorum Pazartesindeki görüşmeyi Yorumla Δyseg +1 yıl İki yerle de görüşemiyor musun peki? Yorumla Soran +1 yıl Şimdi şöyle ben haksız bir nedenden ötürü işten çıkarılma aşamasındayım bana ihbar süresi ile ilgili herhangi bir şey demediler bunu yarın öğlen diğerine sabahtan planladık saati Yorumla Δyseg +1 yıl Bu içine sinmeyecekse öbürüyle görüş Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bir yerden başlamak gerekir
Biz neden karar veriyoruz 😃
Kararsızım kız 🤣 pazartesi de var en çok da orayı istiyorum Pazartesindeki görüşmeyi
İki yerle de görüşemiyor musun peki?
Şimdi şöyle ben haksız bir nedenden ötürü işten çıkarılma aşamasındayım bana ihbar süresi ile ilgili herhangi bir şey demediler bunu yarın öğlen diğerine sabahtan planladık saati
Bu içine sinmeyecekse öbürüyle görüş