Eğitim & Kariyer Mini not defteri yaptım sizce nasıl olmuş? Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Defter yapraklarını çöpe atmak yerine değerlendiriyorum. Mini not defteri yaptım sizce nasıl olmuş? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Xanthi_ Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl yine bir tatlılık yapıp bir güzellik tasarlamışsın. Bence gayet hoş görünüyor. En önemlisi ise böyle şeyleri çöpe atmak veya yakıp yırtmak yerine adeta bir hastaya can vermek kadar değerlidir.ne güzelsin sen balım 😘💕 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,2b cevap paylaştı. Çok güzel olmuş 1 1 Yorumla Bravehrart +1 yıl Teşekkür ederim. 🙏🙏
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,6b cevap paylaştı. sana yakışanı yapmışsın 🤝 1 1 Yorumla Bravehrart +1 yıl Eyvallah. 🙏 Yorumla
ali3215 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Çok tatlı olmuş 😊😇 1 1 Yorumla Bravehrart +1 yıl 🙏🙏 Yorumla
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Sen giibi tatlı 💖 0 1 Yorumla Bravehrart +1 yıl Teşekkür ederim. 🙏🙏 Yorumla
Zecx-40 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 98% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 700 cevap paylaştı. çok tatlısın 0 0 Yorumla