Bu yazdıklarım ayrı ayrı bir bütün değil 3 tane var aralarda bosluk var zaten
Geceler gündüze karıştı.
İsmin kalbime yazıldı.
Zaman uykuya daldı.
Esse de yıllar, aylar, günler.
Mevsimlere karıştı.
Bir zaman yolculuğunda
Umutlar içerisinde yüzerken
Rengarenk bir gökyüzü
Ceryan eder yüreğime
Umursamaz tavırlarla
Aşklar anlamını yitirdi.
Beklenen sevgiler hüzün oldu.
İsmin dağlara kazındı.
Denizler dalgalara vurdu.
İçimdeki kor alevler söndü.
Ne umutlar beklenişler hep yarım kaldı
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
3. Biraz iyi knk sair ruhlu değilim eleştirmek haddime değil ama sanki uyak yapicam diye öldürmüşsün sözleri
Ben de anlamiyorum zaten yazmaya çalışıyorum kısa kısa bir şeyler işte benim aradığım bu dediğin şey bunları nasıl öğrenebilirim
Akışına birak kanka uyak yapmaya calisma bak yeminle simdi bir tane uyduruyorum
(Iyi değilim bu aralar
Kırıyorlar mesela
Farkinda değilim sanıyorlar
Hapsolmus ruhumun felaketinin bedelini ödüyorum)
Bu arada bunun için baya kitap okuyup edebiyat yapman ve belagatinin cok iyi olması lazım ben oyleyim demiyorum ha fnfvjghfhf oyle attim bir tane biraz sözleri serbest bırak uyak yapicam redif yapicam diye öldürme sözleri
Yok aslinda onu yapmaya calismiyorum normal aklima ne gelirse yaziyorum ama tabi yine de neyin ne oldugunu da öğrenmek istiyorum tabiki de sadece şiir değil şarkı sözü olsun normal yazılar olsun filan yazmak istiyorum öyle büyük seyler olmasına gerek yok yazarken bir şeyler çok düşünüyorum yazıyorum siliyorum yazıyorum siliyorum bu yazdiklarımı cok degistirdim zaten
Valla ben sana bisey soylimmi o ilhamla oluyor bence ama öğrenmek istiyorsan dediğim gibi ilk once dil bilgisi ogren sonra edebiyat sonrada belagat bu arada belagat aşırı zor eger bunu hobi olarak yapmak istiyorsan o kadar usteleme ama eger bu sanatı birde işe döneceksen emek ister
Yok hobi olarak yapmak istiyorum zaten benden öyle yazar filan olmaz öyle kitap çıkartayım kafasında filan degilim bu saattrn sonra hic olmaz hobi olarak yapacam ama yine de teknik bilgileri öğrenmeye calisacagim sagolasın yardımların için çok teşekkür ederim
Rica ederim umarım başarılı olursun
İnşallah eğer başarılı olursam hayatımda ilk defa bir şeyi başarmış olacağım
Bence sen dertlisin kardesim insallah dediğin olur başarılı olursan yaz sevineyim fkfgjgj
Ben de bir çok sey var yaa onları işte bir şekilde atlatmaya calisiyorum ama pek başarılı olamıyorum tamamdir yazarim
Güzel olmuş
Teşekkürler beğenmene çok sevindim 😊
Elinize sağlık 🙏🥀
Teşekkürler beğenmene çok sevindim 😊😊
Rica ederim🙏 🥀