Konuyu dinlesem soruyu bir diğer derse çözsem konuyu unutuyorum pekişmemiş oluyor ne yapmalym

Konuyu dinlesem soruyu bir diğer derse çözsem konuyu unutuyorum pekişmemiş oluyor ne yapmalym

Çok düzensiz bir program uyabileceğin daha detaylı ama basit program yapmalısın ayrıca konu çalışınca unutmazsın sana öyle geliyor ve atıyorum. Matematikte olasılık konusunu haftada bir kere adamakıllı dinleyip bütün hafta çözebildiğin kadar soru çözmelisin hemen başka konuya geçme iyice oturt kafanda
Cevap
1Cevap
Soruyu ardından hemen cozmen lazım pekiştirmen için, ders programında düzenleme yapmalısın
Bunu okuldaki pdr hocan mı yaptı
Kurstaki hocam yaptı
Çok ezber plan ya bu ben liseden mezun olalı 10 sene oluyor nerdeyse aynı plan 🙄 buna uymak çok zor oluyor sonra da uyamadıkça motivasyonun düşüyor biraz kendini izle kendine göre uyarla planını strese sokma kendini kızçem
sadece saat olarak yetişmiyo 1 saat konu çalışsam 1 saat sorusunu çözsem uyabilirim ama böyle uyamıyorum pdr hocam yapıyor bir haftada iki konu bitirmemi istiyor napacağımı bilmiyorum
Çok yüklenme kendine elinden gelenin en iyisini yap, hocana da söyle ben bu programa uyamıyorum biraz daha kişiselleştirebilir miyiz diye
Karışık görünüyor, kendin mi hazırladın?
Plan yapma kafaya göre takıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?