Var ise taktiginiz nedir? Aşırı zorlanıyorum. Iftardan sonraya kalincada saat yemek yiyene kadar 10 u buluyor. 10dan sonrada max 2-3 saat çalışabiliyorum bu da yetersiz kalıyor. Siz neler yapıyorsunuz ders calisabilmek icin, oruc tutanlar?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ben erken kalkınca günüm bomboş oluyor baş ağrısından duramıyorum
Aralarda brz mola verebilirsin. Mesela 45 dk falan çalış ve sonra 10-15 dk brz mola ver
10-15 dk cok az ki 2 dk gibi
Istersen 30 dk da yapabilirsin ama mola uzun olunca benim uykum geliyo 😅
Ben kesintisiz 1 saat calistiysam 30 dk falan mola veriyorum. 3 saat calistiysam ara da 5 dklik molalar 3 kez. Ama boylede max taş catlasa gun icinde 1 saat calisabiliyorum verimli sekilde 1 saatten sonrasi baş agrisi yapiyo sekersiz susuz kaldigimdan:/
Harbi işimiz zor..
Evet. Ramazan gireli vizelere çalışıyordum dgsyi boşlamıştım hem icimde pismanlik var keske gunde 1 saatcikte dgs ye vakit ayirsaydim diye hem de Şu an bitkin dusuyorum elime kitap alasım yok iftardan sonra da cok az vakit var gece uyumasan sagliksiz...
Çalışılır herhalde.
Zamanında çalışmıştık.
10 yil once diyosanız ramazana denk geldigine emin misiniz calismanin? Cunku bu aylarda ya kpss , ya dgs, yks, ales, calisan var hep sinavlara max 2,3 ay var ramazana denk geldi son donemec
Özellikle şu sınava bu sınava diye söylemedim, çalışılıyordu manasında söyledim :D
Genel olarak soylemedim bende orucluyken diyorum
Oruçluyken genel olarak herhangi bir sınava şuna buna çalıştık zamanında özel olarak bir sınav hatırlamıyorum bende onu diyorum. Ha çalışamıyorsan demek ki çalışılmıyormuş.
Gerektigi kadar calisilmiyor ramazanda. Ben oyleyim digerlerini bilmiyorum
Muhakkak verim azalıyor sonuçta, glikoz depoları boşalıyor, kaslarda hafif yorgunluk oluyor. Kan şekeri şu bu. Ama hani üstüne gidilebilir bir durum diyorum bende.
Tamam abi sen haklisin okey.
Yahu siz niye sorduğunuz sorulara sizin düşündüğünüzden farklı cevap gelince tribe bağlıyorsunuz :D
Tama ben yanılıyorum kardeşim, haklısın çalışılmaz.
:D :D :D
Yahu oneri icin soru sordum çalışılir calisilmaz bunlar oneri degil
8 saat
Oruç tutmuyorum
Geri... Beyinsiz adam sana oruç tutuyor musun diye bir şey mi sormuş y@@@rk kafa
@Caniyaniky ders çalışmak için oruç tutmuyorum dedim kardeşim
O zaman öyle de kardeşim oruç tutmuyorum deme sadece
@Caniyaniky anlama cahili olduğunu bilemedim kusura bakma
Anlama cahili falan değilim oruç tutumuyorum yazmışsın burdan nasıl bir anlam cikartmami bekliyorsun cahil
Yok aga yok olmuyor
Koskoca 1 ay çöpe mi gitsin :/
Az kaldı dayan 12 gün kaldı bende aynı şekil :)
☹ sınava da az kaldı
Ea mı say mı
Dgs EA
Ne mezunusun
Sivil hava ulaştırma mezun degilim son senem
Pilotaj mı geçişin
Pilotaja gecis yok pilotaj sayisalla aliyo ve bes tane bölüm var havacılık yonetimine geçicem işletmeye de geciliyo ortak dersler oldugu icin ilk iki yildan
Anladım ben de elektirik okuyorum dgs ye hazırlanıcam seneye
Him ilk yılın senin bu yıl o zaman
Evet ilk yılım ayt ye de çalışıyorum
Him o zman ayt olmazsa dgs yaparim diyosun seneye. Bence dgsye birakma dgs de 60 mat var daha zor turkce de istiyor
Bildiğim kadarıyla 0.75 net türkçe kuralı varmış sayısaldan
350 puan alsam yeterli benim için
Evet oyle ama bir de şöyle bir sey var diyelim ki istedigin bolumu kazandin dgs ile yerlestin. Univerisiteye gore degisiyor seni kacinci siniftan baslaticaklari. Senin bu onlisans notlarin degerlendiriliyo o universite tarafindan ona gore 1. siniftan bile bastan başlatma ihtimalleri var senin bolumu bilmiyrm arastir bence kacinci siniftan baslattiklarini 2 yil okuyup sil bastan 1. siniftan baslama
Evet biliyorum bu konuyu öyle bi ihtimal var ama bana kalırsa 1. Sınıftan başlatmaları benim için daha iyi olur şu an okuduğum ünvde hiç bir şey öğrenemiyorum hep online işliyoruz
Birde puan degil sıralama onemli benim bölüm icin 2 kontenjanli istedigim üni. Muhtemelen 3. siniftan baslaticaklar gidenlerden biliyrm ama önlisans ort. 3.00 un altinda olursa yetersiz bulup 2. siniftan da baslatma ihtimalleri var :/
Benim de istediğim bi ünv var ama hiç araştırmadım sence dgs zor mu ben çıkmış sorulara bi göz attım kolay gözüküyordu
Sence nasıl?
Sorular kolay orta zor esit sekilde var. Sure sıkıntısı var dgs de onemli olan süreyi iyi kullanabilmek sinava kadar konu eksigin min. Bol deneme cozulurse yapilabilir yuksek bir siralama. Önemli olan kısıtlı sürede iyi net çıkarmak
Anladım yardımcı olduğun için teşekkürler umarım istediğin yeri kazanırsın 🤞
Rica ederim 🤗
Benim de yardımcı olabileceğim bi konu varsa sorabilirsin
Ekliyim o zmn şuanlık yok olursa sorarım sonra
Tamam :)