Önemli olan senin hangisine ilgi duyduğun. Mesela ben bireysel olmayı daha çok seviyorum bu yüzden Spor yönetimi okumuştum, sonrasında antrenörlük sertifikası alırım bireysel çalışırım diye ama sonradan spor yapmam yasaklandı ve o bölümü okuduğuma pişman oldum, zaten fotoğrafçılık ve Kameramanlık arasında da kalmıştım o da güzel bölüm. Alırsın fotoğraf makineni bireysel olarak profesyonel fotoğrafçılık yaparsın. Ben okuduğum dönemler sosyal medya yöneticiliği bölümü olsaydı spor yönetimi yerine sanırım onu okuyabilirdim o da güzel bölüm benim için.
Ama dediğim gibi senin ilgi duyduğun alanlar neler, karakterin nasıl, bunları göz önüne alarak karar verirsen sana uygun bölümü okumuş olursun
Ben normal radyo televizyon bölümünü oludum onu tavsiye etmem sana benim kardesim web tasarim kodlama secti şimdi onu sana şiddetle öneririm veya bilgisayar programciligi onun haricinde Aşçılık Çağrı Merkezi Hizmetleri Laborant ve Veteriner Sağlık Turizm ve Otel İşletmeciliği Sosyal Hizmetler Sağlık Kurumları İşletmeciligi bunlardan biri olabilir
1
9 Yorumla
Soran
+1 yıl
Web tasarımı nasıl zormuymuş sayısalım çok iyi değil yapabilir miyim
Kodlama gerektirir ama sayisal gerektirmez tıbbı sekreterlik de iyi sen youtubedan bak bu ikisine bilgisayar programciligi ve web tasarim kodlamaya ben su anda okuyacak olsam hatta istiyorum bile web tasarim kodlama okurum
Soran
+1 yıl
İkinci üniversite olarak okuyabilirsin sen de istersen Web tasarımı kodlama okuyup nerelerde çalışabilirim
Benden gecti artik benim zaten 4 yillik yapmak icin varda veremedigim icin dersler duruyor iste iptal ettirecem onu da tam bilmuyorum internette bu yaziyor dijital pazarlama ajansları, web tasarım firmaları, kurumsal tüketiciler, kamu idaresi gibi çeşitli sektörlerde çalışabilir.