Turizim veya aşçılık okursan kolayca abd de staj, burs ve çalışma imkanı bulabilirsin burada kaç ₺ kazanırsan kazan orada kazanabilceğin paraları kazanamazsın bi düşün derim
evet tyt üzerinden gidebilirim fakat tyt sınavından pek ümidim yok çünkü çalışmadım. O yüzden daha düşük bir bölüm tercih etmeyi ve kpss ile de pomeme girmeyi düşünüyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Önlisans bölüm önerilmez, senin ilgili oldukların nelerse onların içinden lisans önlisans olanlar bakılır ve daha iyi olanlar secilir
iş imkanı diğerlerine göre daha yüksek olan önlisans bölümü önerisi istiyorum bende kendi ilgi alanımı okumak isterdim fakat iş yok.
Öncelikle sevdiğin bir meslek varsa o bölüme ait eğitim almanı öneririm. Sonrasında sağlıkla ilgili bölüm öneririm.
Turizim veya aşçılık okursan kolayca abd de staj, burs ve çalışma imkanı bulabilirsin
burada kaç ₺ kazanırsan kazan orada kazanabilceğin paraları kazanamazsın bi düşün derim
İlla iki yillik okuyacaksan att oku derim
Ben aşcılık okuyacağım bu sene öneririm.
diledigimde çalışıp kpss ile atanabilecegim bir bölüm olsun istiyorum özel sektör biraz meşakkatli
Iyi ilgi alanin neyse onu seç derim 😊
Pmyo direk sabit meslek
zaten pomem için önlisans okuyacağım
pmyo olmaz maalesef
Pmyo tyt üzerinden gidebilirsin
Ben girdim danisabilirsin
evet tyt üzerinden gidebilirim fakat tyt sınavından pek ümidim yok çünkü çalışmadım. O yüzden daha düşük bir bölüm tercih etmeyi ve kpss ile de pomeme girmeyi düşünüyorum
250 ham puan cekebilmem mümkün görünmüyor şu durumda yoksa bende çok isterdim..
Bende giricem tytye supheliyim ama bakalım Nasip
Bence içmimarlık oku
Yok artık onun da mı ön lisansı var
Güzel
başka bir öneri verebilir misin
Ön lisans okuyup polis ya da asker olabilirsin
evet hedefim o 🙃 ama yine de işe yarar bir bölüm olsun istiyorum
okuyacağım bölüm
İşe yarar o