burada yazan 1-4 arası ne demek oluyor hangi ay sınav yapılacağı mi yazıyor

burada yazan 1-4 arası ne demek oluyor hangi ay sınav yapılacağı mi yazıyor
Merhaba, 1 ve 4 üncü üniteler arasında sorumlusunuz vize yani ilk sınav için. Dönem sonu sınavı için de hepsinden sorumlusunuz. Sınav yüz yüze olur yani çok büyük bir felaket olmazsa genelde o şekilde oluyor. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
1-4, 1-8, 1-6 ve 1-12 yazan yerler ; sınavların için sorumlu olduğun üniteler. Mesela bilişim teknolojileri dersin için ara sınav 1-4 yazıyor ya ara sınavda yani diğer adıyla vizelerde, kitabın 1-2-3-4. Ünitelerinden sorumlusun demek. Dönem sonu sınavında yani finallerde 1-8 yazması da kitabın 1. Ünitesinden 8. Ünitesine kadar sorumlusun demek. Yani kitabın tamamından sorumlusun. 1-6 ve 1-12 yazan dersinde de vizelerde kitabın 1. Ünitesinden 6. Ünitesine kadar sorumlusun, dönem sonunda yani diğer adıyla finallerde kitabın 1. Ünitesinden 12. Ünitesine kadar sorumlusun, yani kitabın tamamından sorumlusun demek. Umarım kafan karışmamıştır. Kısacası vizelerde kitabın yarısından, finallerde kitabın tamamından sorumlu olduğunu gösteren kısım orası. Sınavlar da aksi bir durum olmadıkça her zaman yüz yüze yapılıyor.
Çok güzel açıklamışsın teşekkür ederim.
Rica ederim
Cevap
4Cevap
Bende yeni kaydoldum anadolu üniversitesine bu sayfayı neden buldun?
Anadolu üniversitesinin uygulamasını telefonuma indirdim e devlet ile giriş yaparak bu sayfayı açtım
Bu arada ben 2 yıllık yapı denetimi okuyorum grafik tasarıma geçmek istiyorum bir bilgin var mı ne yapabilirim?
DGS sınavına girip geçebilirsin
4 yıllık bir bölüm kazanmak için Dgs'ye girmen gerekiyor.
Grafik tasarım da 2 yıllık istiyorum
2 yılliktan başka 2 yıllık bölüme Dgs ile geçemezsin. 2 yıllik istiyorsan yeniden Yks'ye girmelisin
ya da şey de yapabilirsin 2 . üniversitede açıköğretimden grafik tasarımı okuyabilirsin
Yüz yüze eğitim daha iyi olacağını düşünüyorum
Yüzyüze olur genelde takvimi takip et üniteler sayılarda
Sınavda sorumlu olacağın üniteler diye yazmış zaten başlıkta
9 10 aralık diye biliyorum
aralıkta olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?