AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
atanan nasıl atanıyor sen neyi eksik yaptın?
Bilmiyorum sorun zaten bu iyi bir puan aldım bide
mülakatta mı elendin?
Evet
işte sorunun nerede olduğunu tam tespit edip onun üzerine yoğunlaşman lazım
maalesef ki devlette parti toprili diye bir şey var ama sen bu yola çıkmışsın öğretmenlik okumuşsun
ya bu deveyi güdecen ya bu diyardan gidecen
Vallaha ağliyacam ya O kadarda çalıştım
umarım olur ama olana kadar özel okul, kurs ya da özel ders düşünmezmisin
Olabilir ama özele başvurduğumda kusura bakmayın biz bulduk dedi
nasıl atanamıyosun ing öğretmenliği en kolay atanan mesleklerden bi tanesi kpss puanın kaç?
İngilizcemi nasıl geliştirebilirim
Hello talk uygulamasini indir + Videolar izle Gramer + Speaking writing ile ilgili ve A1 seviyeli bir kitap oku Yeni kelimeler vb Kelime haznesi genişliyor anlamasan bile Reading geliştir
B1 im ben bayım 💅🏻
Sen A1 oku B1 im demekle olmuyor İnan Hiç Bilmiyormuş gibi olursun kelimeleri gördüğünde
Emin ol aksanım ve konuşmam senden iyidir ben İngilterede yaşadım 2 yıl ingilizce öğretmeni arkadaşıma bazı kalıpları ben öğrettim
Birdaha bence sakın kıyaslama yapmayınız isterseniz Amerika'da yaşayın Bu kafa ile olmaz o işler
İngiliz aksanını bilmiyorsunuz bence amerikada yaşamak kolay
Ben buna gülerim hem aksan ile ne alakası var bu işin anlamıyorum hiçbir zaman hiçbiryerde insanlar Aynı Telaffuz ve aksan ile Konuşmazlar bakın avustralyalilara çok farklı konuşurlar ama İkiside aynı anlam yani kısacası Sizin anlamak istediğiniz gibi değil bu işler
Önemli olan gramer bilmek değil beyfendi çünkü do you want the receipt en basitini 3 kerede anlamıştım çünkü yutuyorlar öyle defterdeki gibi değil önemli olan kelime ve aksana alışmak
Gramer önemli değil de ne demek Gramer Doğru konuşmak için önemli bir şeydir Yani Ben Su İstiyor demek yerine Su İstiyorum daha güzel olmaz mı ayrıca
Lütfen biraz Daha Analiz edin türkiyede bile Telaffuz bakımından Çok farklı değişiklikler var Ama bunu telaffuzu başka olan bir insana anlattığımız da ne demek istendiğini anlar Avustralya ve İngiltere nin farkına bakın birde yani GRAMER OLMADAN KİSACASİ SOKAK AĞIZI DEDİGİMİZ BİR KONUŞMA BİÇİMİ OLUYOR en iyi açıklama şeklim bu size isterseniz Cambridge veya London gidin 10 yıl kalın hiçbir fark yok
Ya Allah aşkın bu gramer dayatması sistem yüzünden kaç kişi senelece ingilizce görmesine rağmen İngilizce konuşabiliyor gramer kabataslak bilmek yeterli başta en önemli şey KE Lİ ME gramer yüzünden insanlar kendini kasıyor * is are mı gelcekti the mı gelcekti akışına bırakınca çatır çatır konuşuyorsun ve herşeyi öğreniyorsun Lütfen bu dayatmadan çıkınız ya Londradaydım ben insanların sokak ağzını bilmiyorsunuz lütfen ya bilmeden yorumlamayın İngilizce öğretmeni arkadaşım İngilterede iletişim kuramadı güldürmeyin beni
Yo ben ciddiyim Gramer Olmadan Sokak AĞIZI olur gramer Olmadan yabancı öğrencilerin bunları bilmesi gerek Çünkü sınavlar bu konuda merhamet etmiyor He Şöyle olur Yurtdışına çıkması lazım öğrenmesi lazım o zaman gramersiz gider
Ben dil eğitimi aldım gramer 0 olamaz zaten ama yabancı arkadaşlar edindikçe yurt dışına çıkıp iletişim kurmaya maruz kaldıkça gelişiyor. ilk gittiğimde lisede gördüğüm A1 seviyesiydim hiçbir şey öğretilmediğini o zaman farkettim. Yine yine yine savunuyorum en önemli şey KE Lİ ME. Öğrencilerinize daha çok kelime öğretirseniz herkes konuşur
Aksan o kadar önemli ki en basiti love kelimesinin okunuşu bizlere hep lav diye öğretildi asla loğv diye diye okunur bunun gibi birsürü örnek
Öğrenecekler Ben bir eğitimciyim inan Olmuyor Gramersiz bir noktadan sonra bozuk Bir ingilizce ile ilerlenemez hata yapılır çok fazla GRAMER OLMADAN Edebi eserler Okunamaz ve anlaşılamaz siz hayal edebiliyor musunuz Edebiyat dersinde Ben içmek sonra Topu Ayşe Firlatmak
Evet bak ne güzel yabancılar Türkiye de kasıyor mu böyle konuşuyor biz anlamıyor muyuz? Böyle konuşa konuşa o kadar güzel gelişiyorsun ki önemli olan utanmadan iletişim kurmak
Aksan önemli değil avustralyalida olsa Aynı şeyi anlar Amerikalida olsa aynı şeyi anlar İngiliz olsa Gine ayni anlar sadece telaffuzu değişik Mardinli ve İstanbullu birinin konuşmasi mesela
Konuşarak ingilizce Zaten Gelişir Haldir Huldur gidilmesi Sıkıntı sadece Yabancıların da zaten Türkçe hakkındaki görüşleri bellidir Öğrenmek değil amaçları sadece İletişim kurabilmek
Evet bir Türk gramer Olmadan Haldır şaldır Konuşarak çok güzel anlaşır çokta güzel iletişim kurar Ama Reading Lerde Sıkıntı oluyor Okumalarda Bir deneyin Lütfen A1 açın kitabı okuyun Gerçekten Hiç bekledigin gibi değil
Avustralyada kuzenim var inan çok yalın konuşuyolar İngiliz aksanı gibi asla olamaz bir şeyi doğru telaffuz etmediğinizde sizi anlamıyorlar en kötüsü siz bildiğiniz şeyi bile anlayamıyorsunuz o yüzden ben aksan ve kelime bilgisini savunuyorum. Size saygısızlık yapmak istemem öğretmensiniz ama kimse bu ülkede ingilizce okulda öğrenemiyor
İnanın ben Elimden Geleni Yapmaya Çalışıyorum Gramer Speaking Reading Writing Zaten hepsi için 4 saatim var hepsine 1 saat ayırıyorum Ama sorun şu ki yetmiyor öğrencilerimize Gerçekten yetmiyor bu 4 saat Sonrada ayriyeten diğer derslerde Baskı yapıyor mecbur Onlarada çalışmak zorunda kalıyor öğrenci benimde başıma geliyor hocam unuttum ben o konuyu bu nedir falan diyorlar ders saati yetmiyor
Ben ingilizce kitap okuyorum zaten okumam yazmam C1 en son okulda sınava girmiştim iletişimde bazen kelime eksikliğinden tökezliyorum bu büyük sıkıntı
O zaman Sözlük ezberlemenizi tavsiye ederim Veya deyimler
Evet aslında kelime için önerebileceğiniz uygulama sormak istemiştim
English Dictionary – Offline var Onu tavsiye ederim
Teşekkür ederim
Pomem, subaylık, infak koruma falan dene hocam.