Abuk subuk şeyler yazmayın lütfen yapamam 😔guzelim hiç yapmadım🙈 20 yim daha 😔😔kredi vs yok yok Pzt ye kadar sürem yok zaten ailem okumamo istemiyor zaten o yüzden hoşuna gidiyor vermiyor borç... onların yüzünden oldu zaten.. bugün eve de gitmiycem disardayim 😔😔sicilim olacak ve okulum boşa gidecek hiç hakketmedim. bunu😔😔ömür boyu kötü işlerde çalışamam..😔😔
Güncellemeler
+1 yıl
Soruyu ve benim yazdığım yorumlari okuyup fikir verirseniz sevinirim 😔
Arkadaş telefon almaya gitmişti bende telefonları iyi bildiğim için bende gitmiştim faturasına telefon alacaktı aylık ödemeli ister telefon verelim dedi ister parasını sen bilirsin dediler arkadaş telefon almıştı yani o aldığı telefonun parasıda teklif etmişlerdi
Akraban, arkadaşın, ya da bunu sanaldan değilde reel yaşantından çözecek biri yok mu?
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ailemin bu durum hoşuna gidiyor tek ebeveynim var zaten diğeri yok.. ve o akrabaları da tembihlemis o yüzden vereceklerini sanmıyorum gorusmuyorum zaten ebeveynim tekini kaybedince hepsi korktu biz üstlerine kalacağız diye çalışıyoruz okuyoruz oysaki.. arayamm onlari kısaca arkadaşta 2 tane var güzel ama asosyal eve kapatılarak buyutulfugim için 😡😔biri erkek en son görüştüğümüz de benden hoşlandığını söyleyecdkto karşılıksız verecdgini sanmıyorum bu yüzden bayadir görüşmeyi kestim zaten.. kizdada yok öğrenci bugün 6500₺ si yok yani😔
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yani yapabilceğin sey video filan satmak veya +18 kısa sürede baska bisey yapamazsin o parayi kazanmak icin
1 günden az vaktim var !!! Video satmak ne demek anlayamadım?
Çok para değilse akrabandan filan alınabilir veya yakın arkadaş çevrenden
Soruyu yorumları iyi oku yaz 6500₺ cik
Şu zamanda 6.500₺ bildiğimiz 650₺ zaten olmayana çok para kabul
Ee sonuç?
Banka hesabın veya kartın filan yok mu
Soruyu yorumları iyi oku. yok banka ya zaten borç 😡
Sana bir fikir gsm operatörlerinde telefon al faturana istinaden onlar ister parasını verelim diyor ister telefonu sen aylık faturana yansıyacak
Nasıl yani anlamadım detaylı yazar mısınız
Arkadaş telefon almaya gitmişti bende telefonları iyi bildiğim için bende gitmiştim faturasına telefon alacaktı aylık ödemeli ister telefon verelim dedi ister parasını sen bilirsin dediler arkadaş telefon almıştı yani o aldığı telefonun parasıda teklif etmişlerdi
Anlamadım 😑açıklayıcı yazarsanız sevinirim
Akraban, arkadaşın, ya da bunu sanaldan değilde reel yaşantından çözecek biri yok mu?
Ailemin bu durum hoşuna gidiyor tek ebeveynim var zaten diğeri yok.. ve o akrabaları da tembihlemis o yüzden vereceklerini sanmıyorum gorusmuyorum zaten ebeveynim tekini kaybedince hepsi korktu biz üstlerine kalacağız diye çalışıyoruz okuyoruz oysaki.. arayamm onlari kısaca arkadaşta 2 tane var güzel ama asosyal eve kapatılarak buyutulfugim için 😡😔biri erkek en son görüştüğümüz de benden hoşlandığını söyleyecdkto karşılıksız verecdgini sanmıyorum bu yüzden bayadir görüşmeyi kestim zaten.. kizdada yok öğrenci bugün 6500₺ si yok yani😔
Hala çözemedin mi
Hayır 😑
Yazdim?
ne kadar odemen?
6500₺ cik
nasi oduyosun alinca bunu
Anlamadım?
Ne kadar ihtiyacın var peki
6500₺ cikborç vermek çok zormuş onu çok iyi anladım bugün 😔😔
Kim borc verecek peki
Bilmiyorum kimse 😔😔
O ne demek anlayamadım
Amaç?
Öylesine
ne istiyorsun
Soruyu okuyup fikir vermeni? Telimi satsam desem o da başıma bela acarmis alan suç işlerse😔😔
niye başına bela açsın?
Araştır
sattığına dair aranızda sözleşme gibi bir şey yaparsanız kanıt olur
Nasıl bir şey? pazar paxar kime satacağım? Ebeveynim aldı ama satamazsin dedi 😔onun üstüne satsam o beni verir direk 😔