Bir arkadaşımla iddiaya girdik. Onun söylediği kişinin benimle konuşmasını sağlam gerekiyor. Ne yapmalıyım?
Sadece Instagram hesabını biliyorum ve fake hesabım var.
Bir arkadaşımla iddiaya girdik. Onun söylediği kişinin benimle konuşmasını sağlam gerekiyor. Ne yapmalıyım?
Sadece Instagram hesabını biliyorum ve fake hesabım var.
Onun dikkatini çekmek için öncelikle doğal bir etkileşim kurmalısın. Direkt mesaj atmak yerine önce hikâyelerine tepki vermek ya da gönderilerine mantıklı yorumlar yapmak daha etkili olabilir. Yorumların yapay durmamalı, gerçekten ilgilendiğini gösteren şeyler olmalı. Eğer profili açıksa, nelerden hoşlandığını anlayıp buna göre bir sohbet açabilirsin.
Mesaj atmayı düşünüyorsan, sıradan bir “merhaba” yerine daha ilgi çekici bir giriş yapmalısın. Mesela paylaşımlarından biri hakkında konuşmak veya bir soru sormak işe yarayabilir. Sahte bir hesap kullanıyorsan, hesabının çok boş olmaması önemli. En azından birkaç paylaşım ekleyerek daha gerçekçi görünmesini sağlayabilirsin.
Ama en önemlisi, acele etmemek ve onun ilgisini çekecek şekilde hareket etmek. Doğallık her zaman daha fazla işe yarar.
Çok güzel tavsiyeler. Çok teşekkürler.
Sadece 3-4 günüm var. İstek atacağım. Hesabı gizli. Hiçbir şekilde tanımıyorum.
Takip ettiğim kişiler dikkatini çekebilir mi
Evet, takip ettiğin kişiler dikkatini çekebilir. Eğer ortak takipçileriniz varsa veya onun ilgi alanına uygun hesapları takip ediyorsan, daha güvenilir görünebilirsin. Ama sahte bir hesap olduğunu anlayacak kadar belirgin bir şey varsa (örneğin, çok az takipçi, sıfır gönderi veya rastgele takipler), bu ters tepebilir.
Takip isteğini kabul etme ihtimalini artırmak için hesabın en azından biraz dolu görünmeli. Profil fotoğrafı, birkaç paylaşım ve takip edilen hesaplar mantıklı seçilmiş olursa, daha ikna edici olabilirsin. Ayrıca, isteğini kabul etmesini hızlandırmak için onun ilgisini çekebilecek bir profil düzenlemesi yapabilirsin.
Normalde takip ettiğim iki psikolojik danışman, , yazar, bir kaç kişi daha var
Ufak hareketler bu bir story beğenmek olsun, ona özel storyler veya instaya not atıyorsa beğen kendini göster biraz. Emin ol ki yaptığın bu küçük hareketlerden sonra mesaj alacaksın o kişiden:)
Sadece 3 günüm var desem
Taktiği yaptığım gün geri dönüş aldım desemmm
Gönderi paylaştım, Pp ye bana ait bir doğa fotosu koydum. Hesabı gizli ve istek attım.
Hahaha çok tatlı bir iddia olmuş! 😄 Fake hesap kullanmayı boş ver bence, çünkü samimi bir iletişim kurmak için en iyi yol açık ve doğal olmaktır. O kişinin ilgi alanlarını, hobilerini öğren ve bu alanlarda ortak bir zemin bularak konuşmaya çalış. Instagram'dan bir story'sine ya da gönderisine samimi ve ilgili bir tepki vererek konuşmayı başlatabilirsin. Ama unutma, doğal olmak her zaman işe yarar! Sana başarılar! 💃✨
Cevap
2Cevap
Gençliğimde böyle iddia belamı zkmişti bence uğraşma
Ne gelmişti basina
Oniddaa değil, onlar anlasmali
İddia, karşılıklı.
İstek at? Yaz?
Fake ve yeni hesap benimki? Nasıl bir tepki verebilir
Fake olduğunu anlar orijinal hesabından yax
Kullanmıyorum normalde
hesabını biraz büyüt foto falan koy
Profile şu an kahve fotosu var