ama çok mutsuzum ya :( öğretmenlik için çalışmak istiyorum yeniden kpssye girsem atanamazmıyım
Mutsuzsan istifa etmelisin.
Biraz daha dayan derim.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
ama çok mutsuzum ya :( öğretmenlik için çalışmak istiyorum yeniden kpssye girsem atanamazmıyım
Memurlar öğretmenlerden daha rahat emin ol. Ayrıca 3 tane sınavı geçeceğini ve mülakatı atlayacagini gözün kesiyorsa dene bakalım. Yapabilecek misin? Hiç bence rahatını bozma. Emin ol pişman olursun sonra. Benden sana tavsiye otur oturduğun yerde
Elindekinden olma işle beraber dersi götürmeye çalış zor olabilir ama istifadan çok daha mantıklı en azından kitabını filan alırsın maaşınla hatta haftasonu kurslara yazılabilirsin evde yapabilirim diyosan da evde devam edersin
Ne iş yapıyorsun bilmiyorum ama istifa etmek son çözüm olmalı bence. Seni mutsuz eden ne varsa öncelikle onları halletmelisin. İşsizlik çok daha büyük sorunlar çıkartabilir. Neler olabileceğini kafanda simüle et öncelikle. Geçmiş olsun.
İstifa çözüm değil. İnanın ki öğretmen olsanız yine sizi mutsuz edecek bir neden çıkar. Bence işinizi sevmeye ve odaklanmaya çalışın. Kaçmak çözüm değil. Tecrübe ile edindim. Bari siz aynı hatayı yapmayın.
Cevap
45Cevap
Biraz daha dayan derim. bence
Kurtlandın mı? Rahat mı battı? Eğer istiyorsan hali hazırda miss gibi atanmışsın hem çalış hem hazırlan. Bir şeyin yüzden ellisi hiçbir şeyin yüzde yüzünden iyidir. Biraz mantıklı ol. Bizde atanmak için yırtınıyoruz madem cayacaksınız neden bir başkasının nasibiyle oynuyorsunuz?
Memur olup mutsuz olmak mı 🙄 18 yaşımdan beri belediyeye girmeye çalışan kişiyim nasıl alınıyorsunuz hiç anlamıyorum engelli maaşı bile alamıyorum 🤷♂️ adaletini s.. dünya şu an da ekpss çalışıyorum hatta
Abi millet memur olmak için çaba harcar sınavlara girer yıllarca ders çalışır atanamaz, olanlarda iş beğenmiyor. Bu nasıl iş. İstemiyorsan ayrıl işinden başkalarına yer açılsın madem
Memurluk boş iş özellikle böyle bi ülkede zjhxhxhxhdhd tabi severek yapiyosaniz ayrı ama ailem istese de ben asla tercih etmicem belki bi dönem yaparım çünkü dilden ilerliyorum
Yahu atanmissin daha ne istiyorsun. Ben atanamadim sonra biraktim pesini. Öğretmen asilli elektrikciyim asil ben mutsuzum. Sahip oldugunun kiymetini bil sonra ararsin
Brans ne
Bende edebiyat tarih besyo falan istiyordm öğretmenlik
Beden eğitim öğretmenlik düsünüyordum besyo dediysem. Okudum paramedik okudum atanamadım
Sizce beden eğitim okusam daha mı iyi olur yoksa 4 yıl çöp mü?
Ben devlet odaklıyım ya
Yok ayda 10 nöbete 15-20 bin arası veriyo
Ciddi misiniz
Besyodada aynı mıdır? Beden öğretmenide az maas alır kı özelde
Kolejde felan
Hadi ya besyo aklımı çok çelmişti
Kpss ye girmeyi düşünğyorsna bile istifa etme. Çalışıyorken ders de çalış. Zor olasa da yap. Memurluk ele geçmiyor emin ol
Manyak senelik izininde öel sektörde çalıştırmak lazım seni sırtından deriyi alsınlarda işinin koymetini bil
Memur olduğun alan nedir? Mutsuzluğun sebebi sadece iş değildir. Başka nedenler aramak gerekli;
Senin yerinde olmak isteyen onca insan var. Derim ve susarım.
Bence daha mutlu olabileceğin bir işi ayarlamadan istifa etme.
İstifa etme, kpss ye gir kazanirsan istifa et
Bence pişman olursun. Kadrolu öğretmenlik çok zor çünkü..
bence dayan yerinden memnun değilsen tayin iste
Mutsuzsan istifa et ama kpss iyi çalışman lazım iş istiyorsan.
Ben ettim başka bir bölümden atanmaya çalışacağım. Bende öğretmenim.
İş yok doğru düzgün. İdare edebilirsen durumun iyide et. Kafanı dinle bakarsın sonra.
istifa etme. Çalışırken öğretmenliğe geçmeye çalış
İş garantisi yoksa hiç o deryaya atlama derim, kendini garantiye al öyle
Hangi bakanlıkta memursun ve tam olarak Sorun nedir
Öğretmende memur zaten. Yine farklı bir durum olmayacak şimdiden diyeyim ablam.
Ayrılık ayrılık özel sektörde bi kaç ay çalış aklın başına gelsin
Ben memnun değilsem her işi bırakırım doktor bile olsam bırakırdım çalışmazdım her şey bir yere kadar.
dayan.. hiç bişii kolay değil. millet senin şu anda olduğun yerde olmak için tek kolunu verir, misal🤷♂️
Aynen ya bende memurum ve maalesef mobbing var hatta savcılığa bile vermisligim var bazilarini
Hangi bakanlık?
Istifa edince duzelicekmi heryerde yeni olunca biraz yorulucaksın 2 yil sabret sonrası rahatsin
Konumun hayatını çok kısıtlamış sana gizlilik güven ve saygı lazım
Alternatif oluşturmadan istifa etme istifa edenler kendi işlerini yapıyorlar
Bu ekonomik şartlarda çalışmamak çok zor olur güzelim ya biraz dişini sık derim en azından az buçuk paran birikene kadar💖
neden mutsuzsun sorunların derinine inmek gerek öncelikle memursun zaten gelecek kaygın yok..
Öğretmen olabilirsin tabi ama olamazsan tekrar memur olmakta zor
Yok su aralar hele bos yere heycan arama eger aklında net bi karar yoksa
kpss'ye çok iyi çalış ve çok iyi puan al. Atanman o zaman olur. Güç ve kuvvet gerekli.
bi dünya insan memur olmak için çırpınırken sen neden mutsuzsun
Hayır pişman olursun bence
Dayan bence mis gibi işin var.
mutsuz olduğun yerde durma
Biraz daha sık dişini bence
Kötünün de kötüsü var.
Mutsuzsan istifa et
Görevde yükselme sınavlarına çalış
Mutsuzsan istifa etmelisin
Bu ekonomide dayanman lazım
Branşın nedir?
Bn de ayni memurum qna mutsuzum
Biraz daha dayan derim.
Sen belanı arıyorsun belli ki
Et ya nolacak ki
bence istifa etme. kıymetini bilmeye bak.
Bence mutlu olmadığın işi yapma
Dayan bence hem bu devirde iş kolay bulunmuyor.
Mutsuzsan istifa etmelisin
Ne memurusun.
ha gayret biraz daha dayan bacım
alan ne ne üzerine calısıyorsun?
Rahatlık batıyor herhalde
Yenisin idare et alışırsın. Hem çalış hemde kpss hazırlan istediğin yeri kazan o zaman
Kpss çalış atananlar çok rahat mutlular
İstifa et
Bu devirde işsiz kalmamalı bence
Mutsuzsan istifa et
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?