Eğitim & Kariyer Üniversite uygulamalı ders ne? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor bazı derslerde uygulamalı/staj/lab falan yazıyonasıl oluyo bu ne demek Üniversite uygulamalı ders ne? Cevapla Üniversite Soruları Staj Soruları Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Ber3nx Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Uygulamalı yani mesela sağlık okuyan bir öğrenci ilk yardım dersini teorik görecek ders başlığı kalp masajı diyelim uygulamalı bir şekilde göreceksin. 0 0 Yorumla
gielnikkkkkkkkk Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl atıyorum tıp diş vet fak okuyorsun, anatomide diseksiyona, histo ve fizyoda laba gidiyorsun, bunların geneline uygulamalı eğitim deniyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Uygulamalı yani mesela sağlık okuyan bir öğrenci ilk yardım dersini teorik görecek ders başlığı kalp masajı diyelim uygulamalı bir şekilde göreceksin.
atıyorum tıp diş vet fak okuyorsun, anatomide diseksiyona, histo ve fizyoda laba gidiyorsun, bunların geneline uygulamalı eğitim deniyor
Uygulamalı işte. Teorik bilgilerini pratiğe döküyorsun.
Yani üzerinde uygulicaklar anladın sen onu
Adı üstünde
Hangi bölüm