Dün işyerinde çok kötü oldum. Ateşlendim, titreme istiğfar, grip vs. Mecburen bugün de izin almak zorunda kaldım. Ayakta duracak gücüm yok çünkü.
Rapor aldım bizzat yetkililere de attım. Fakat yazdığım kişi bana deneme sürecindesin bu süreç önemli dedi ama mecbur kaldığımı söyledim.
Moralim bozuldu, çıkartılır mıyım acaba😞
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Klasik bu heryerde böyle nasıl bi durumda olduğunu biliyorlar işten çıkarırlarsa nasıl bir firma olduğunu görürsün belkide iyi oldu dersin
Ya iyi bir firma aslında ama çıkartırlarsa cok üzülürüm. Bunu diyen kisi de oranın şefi sorumluluğunda. Yani asıl yetkili kişi değil.
Şu an bile ateşim var, dün işyerinde görsen beni bayılacaktım nerdeyse
Geçmiş olsun ama dediğim gibi oradakiler bu durumunu görmüşler işte buna rağmen eğer işten çıkarılma olursa belkide iyi ki çıkarmışlar dersin
Ne iş yapıyorsun
Cocuk gelişimciyim, çocuklarla calısıyorum
Ana okulu falanmı yoksa farklı birşeymi
Farklı bir yer 😌
Simdi ateşli hasta hasta kafama takıldı ya moralim bozuldu
Bilmiyorum bu çocuk gelişim okuyanlarda gailba hep aynı sorun var ablamın söz ve nişanı vardı bu pazar o kadar koşturmasına yorulmasına rağmen pazartesi günü öğleden sonra çağırdılar
Sen moralini bozma daha kötü olursun kendini biliyorsun bırak başkasını
Ya inan dün dua ediyodum işyerinde Allahım ben eve nasıl döneceğim diye. Bilerek izin almadım , cıksam düşüp bayılacağımı biliyodum o derece. Titreme, baş ağrısı. Hatta boşum diye bir odaya girip yattım.
Kameraları izleseler zaten ne halde olduğumu anlarlar, işyerinde yağmurluk ile gezip titreye titreye uyukluyodum
hastayim mk.. yazdigin kisi de bilki bas belasi
Yazdığım kisi oyle yetkili kisi değil işyerinin şefi gibi bir şey, yetkili kişiye de yazdım. Geçmiş olsun dedi sadece. Ben bu yazılan seye modum düştü
Hasta hasta simdi kafama takılan seye bak
neyse iyilrsmene babk bunlar mucbir sebep. zaten anlayisliiyi niyetli insanlarsa farkindalardir. degilse zaten sebep bulurlar her turlu. gecmis olsun
Haklısın. Çok teşekkür ederimm
Rapor almışsın keyfi değil yani.
Evet ama çok gitmemezlik yapmaya calıs dendi. Sanki sürekli izin istemişim gibi. 😞
Yapmamaya*
Beni de zorlu işimin 6. Gününde diş ağrısından kovmuştu kitapsızlar 😭
Ayyy cok kotu
Hem de nasıl, genel sağlık muayenesine zamanında 100 TL ödedim. Gittim kontrat imzalarken 100 sayfa imza artırdılar okumaya çalışınca adam ne dese: ölsen kimsenin umrunda olmaz sigorta şirketi sahte. 😳 Sonra başıma gelen atlatmış olduğum ölümcül kazalar ve daha neleer neler 🤦🏻♂️
Şaka yapıyosun yuh nasıl sahte🤣sen nerde calıstınn ya neresi orası yolumuz dusmesin
Genel sağlık muayenesi olurken doktor korkuttu anemi olabilirsin dedi dolaylı olarak sağlığımla da oynadılar. Bir sürü evrak için ekstra para da ödedim tam rezillik yani.
Vallahi de billahi de gerçek. Şantiye taş ocağı.
Sigorta şirketi ölsek gitsek bir şey yapamaz yani.
Ay şantiye bir de o yüzden ölsen kimsenin umrunda olmaz diyor. Allah sorsun hepsine
Aynen öyle paramı bile tam alamadım 😕 Amin çok sağol, zaten beni kovanlar da kovulmuş şirkete de kayyum atanmıştı bin beter olsunlar 😌
Ohhh cok iyi olmus, yaşattıklarını yaşamışlar. Allah bunlardan korusun
Amin çok sağol 🌹
Gecmis olsun
Bir şey olur mu sence? İşten çıkarma filan deneme sürecinde izin kullandım diye😞
Hayir hasta sin olabilir begenirlerse cikarmazlar deneme suresi prosedür
İnsallah ya 🙏🏻
Takma kafana
Elimde değil neyse😞