Üniverstede yüzümü gizlemem gerekiyor çünkü tüm türkiyede adim çikti eger yuzumu gizlemezsem herkes benimle dalga gecer egitim hayatim maafolur. Açıldigim zaman linçlenir miyim konuslar tarafindan falan. Birde baska onerisi olan var mi
Güncellemeler
+1 yıl
Komsular*
Peçe ve çarşaf giyip yüzümü gizlemek istiyorum açilinca sorun yaşar miyim?
yaa zaren peçe meçe kurgunda🤷♂️ kşmse bişii diyemez. endişelenme.. anca kıskanılacak bi kız olursun, erkeklerde izin vermedikten sonra zaren sana ulaşamaz.. millet kendine baksın
Yeminle üniversteye gitmeyi cok istiyorum o kadar populer degilim abarttim cunku herkes karsima cikmaz diyip geçiştiriyor ama cikarsa butun okulun kulagina gidecegini herkesin o vireoyu tek tek izleyecegini ongeremiyor. Gercekten yardima ihtiyacim var
bşii diyim. ben olsam umursamam bile.. ayrıca hşperaktif bir kızsın, özgür ruhlusun.. enerji dolusun.. yardıma ihtiyacın tok.. sadece üzerine düşünme bile
başarırsın.. bişii yokki ortada.. yaptığın hiçbişi seni ne korkutsun, ne endişelendirsin nede utandırsın.. çoğu hemcinsinden çok daha sağlam kızsın.. boş ver salla..
Bana bolum de onerebilir misin çunku tam senin alanin bence ayrimcilik dislanma sosyal konular vs hepsini yakindan biliyorsundur. Ben yazilimcilik dusunuyorum sence onun disinda hangi meslek uygun olur?
Varr memur olursam isten atilma riskim var ozellikle devlet okullarinda ogretmen olursam. Onun disindaki işlerde de öyle bir ortamim olsun ki is yerindekiler ogrense bile normal karsilanayim. Otelcilik ve home office imkani olan yazilimcilik uyuyor benim bulabildigim bu dedigime.
Pismanlik yok aslinda baslarda vardi biraz o da çogunluk karsiysa bir sebebi vardir diyordum ama sonra arastira arastira dusune dusune yanliş bir sey olmadigina emin oldum. Tek sorun toplumun geneli benim gibi dusunmuyor iste :/
Kardes üniversiteye gitmeden nereye gideyim bide ne gerek var universteyi bitirsem İzmir'e de yerlesebilirim orasi da rahat ama uni ortami sikinti uni bitince kiministersem onunla muatap olurum isimi vs ayarlarim ona gore
Bende de sosyal fobi var hiç sevgilim olmadı bu yüzden berbat histir bilirim o durumu aslında ama insanlar benim kadar kafaya takmaz diyorum hep bi ben salağım insanlarım fikrini önemsiyorum diyorum kendime herkes dört dörtlük geliyor bendr sorun var hissediyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Gizlenmek istiyorsan giy olay unutulunca açılırsın olay hale duyulmuş halde mi
amma takmışsın.. kime ne yaw.. milletin fikri okadar önemlimi.
Heryerde ciplak videolarim geziyor okulda erkekler rahat birakmaz
yok yaaa.. tanımaz bile kimse seni.. insan insana benzer 🤷♂️😀
Napicam kimisi hakaret eder kimisi dedikodu yapar cok dislanirim :( kimi de yavsar bunlardan nasil kurtulcam eger takmazsam pece
Benim kocaman benim var dudagimin ustunde herkes ordan tanir :(
yaa zaren peçe meçe kurgunda🤷♂️ kşmse bişii diyemez. endişelenme.. anca kıskanılacak bi kız olursun, erkeklerde izin vermedikten sonra zaren sana ulaşamaz.. millet kendine baksın
ben tanımadım mesela🤷♂️çağrışım yapmadın.. komşum kızın dudağının üzerindede ben var🤷♂️
İyi de ben yapayanliz kalmaz miyim zaten sosyal anksiyetem var galiba :( bide bu çiksrsa ortaya hic derse palan odaklanamam ki kafaua takip dururum
zeki kızsın.. bi yolunu bulursun
Nerden biliyorsun zeki oldugumu
öylesin.. belli.. hemde çok
Lutfen soyler misin? Özgüvensizimde biraz 😂🙈
değilsin. tam tersi hepimizden özgüvenlisin..
Ya ama lutfen eger yazdiklarinda samimiysen birazcik anlatirmisin neden boyle dusundugunu
yazım dilinden anlarım.. özgüvenli ve zekisin.. sorun sadece cvp lara bakıp eğlenmek
Bir merak edecek konu daha cikti zaten 😂😂
Allah kahretmesin ya vallahi ciddiyim
özellikle mikrososyoloji alanında uzmanım
Yeminle üniversteye gitmeyi cok istiyorum o kadar populer degilim abarttim cunku herkes karsima cikmaz diyip geçiştiriyor ama cikarsa butun okulun kulagina gidecegini herkesin o vireoyu tek tek izleyecegini ongeremiyor. Gercekten yardima ihtiyacim var
En kotu ihtimalle pece dusunuyorum bu da bir gercek sosyolojiden anlayan biri olarak eger istersen etkili bir tavsiyede bulunacagina inaniyorum 🙏🙂
bşii diyim. ben olsam umursamam bile.. ayrıca hşperaktif bir kızsın, özgür ruhlusun.. enerji dolusun.. yardıma ihtiyacın tok.. sadece üzerine düşünme bile
bu kadarda proaktif olma
Teşekkür ederim :) umarim basarabilirim
Hiparaktif oldugumu sirf ifsam oldugu icin mi dusundun bunu merak ettim bide :)
başarırsın.. bişii yokki ortada.. yaptığın hiçbişi seni ne korkutsun, ne endişelendirsin nede utandırsın.. çoğu hemcinsinden çok daha sağlam kızsın.. boş ver salla..
Bana bolum de onerebilir misin çunku tam senin alanin bence ayrimcilik dislanma sosyal konular vs hepsini yakindan biliyorsundur. Ben yazilimcilik dusunuyorum sence onun disinda hangi meslek uygun olur?
bunun ifsayla alakası yokki🤷♂️.. dedim ya anlarım
kendi özelliklerine uygun bi meslek olabilir.. çünkü zekisin.. ama yerindede sabit kalamzsın.. düşünür yazarım😀ani oldu..
Varr memur olursam isten atilma riskim var ozellikle devlet okullarinda ogretmen olursam. Onun disindaki işlerde de öyle bir ortamim olsun ki is yerindekiler ogrense bile normal karsilanayim. Otelcilik ve home office imkani olan yazilimcilik uyuyor benim bulabildigim bu dedigime.
HahahahahahhHahahahahaha
Ya sen benim sabit kalamayacagini nerden biliyorsun bi anlasam cildircam ya 😂😂
yaa takmışsın ifsana🤷♂️unut onu.. aaa.. pişmanlık ve endişe duyarsan olmaz🤷♂️.. turizm işi tam senlik olabilir.
Pismanlik yok aslinda baslarda vardi biraz o da çogunluk karsiysa bir sebebi vardir diyordum ama sonra arastira arastira dusune dusune yanliş bir sey olmadigina emin oldum. Tek sorun toplumun geneli benim gibi dusunmuyor iste :/
yaa boşver😀 bişi yaptıysan o an için geçerli bi sebebin vardır ya da yoktur.. kimseyi ilgilendirmez.
Neden böyle bir şey yapma gereği duyuyorsun ki
Heryerde ciplak videolarim geziyor okulda erkekler rahat birakmaz
Önemli olan senin hayatın kimse bir şey demez hayatını severek yaşa...,... birde neden heryerde geziyor onlar acaba önlem neden almıyorsun
Ne onlem alınabilir ki bu saatten snra
Çok önlem alınabilir tabikii
Ne yaptında bölebadın çıktı
Saç rengini değiştir, gözlük tak
Çok ayıp, link nerede
😂cok ayip atamam
Çok ayıp ama
Çok merak ettim seni
Kimsin ki sen
Heryerde ciplak videolarim geziyor okulda erkekler rahat birakmaz. Ne yapmaliyim?
Knka anonimsin merak ettim bari dm den söyle
İllaki görmüşümdür bu kadar anlattığına göre
Türkiywden göç et
Kardes üniversiteye gitmeden nereye gideyim bide ne gerek var universteyi bitirsem İzmir'e de yerlesebilirim orasi da rahat ama uni ortami sikinti uni bitince kiministersem onunla muatap olurum isimi vs ayarlarim ona gore
Sen istemezsen kimse rahatsız edemez seni yüz verme
Bende de sosyal fobi var hiç sevgilim olmadı bu yüzden berbat histir bilirim o durumu aslında ama insanlar benim kadar kafaya takmaz diyorum hep bi ben salağım insanlarım fikrini önemsiyorum diyorum kendime herkes dört dörtlük geliyor bendr sorun var hissediyorum
Ne yaptın ki
Heryerde ciplak videolarim geziyor okulda erkekler rahat birakmaz ne yapmaliyim
Bende istiyorum onlardann
Y4z bana ekl3
Korktun mu ya