Ben dinlenmeye geçtim.
Çalişmanin en güzel yanı mesainin bitmiş olması😂
Ama manevi bir doyumda oluyor , başarmanin verdiği bir haz.
Gelir yönüde güzel tabi..
Ben dinlenmeye geçtim.
Çalişmanin en güzel yanı mesainin bitmiş olması😂
Ama manevi bir doyumda oluyor , başarmanin verdiği bir haz.
Gelir yönüde güzel tabi..
Bence çalışmanın en güzel yani insan sosyal oluyor çevresinde yeni insanlarla tanışıyor arkadaş ortamı oluyor belki işten sonra dışarıda bir şeyler yiyip içiyor sohbet ediyor kısacası sosyalleşmesini sağlıyor Bir de mesela maaş zamanı geldi mi kimseye eyvallah olmuyor parasını alıp cebine koyuyor ondan sonra istediğini yapıyor.
Ben 2013'ün Temmuz ayında Türk Telekom çağrı merkezi'nde işe başlamıştım 26 Ağustos 2014 tarihinde ayrılmak zorunda kaldım servisi kaldırıldı ve engelli olduğum için ulaşım sıkıntısı yaşadım Ama mesela çalıştığım dönemlerde çok güzel oluyordu tamam çalışmak hayatı zor bir şey bunu kabul edebiliyorum Ama özellikle Ben kadınların çalışması gerektiğini düşünüyorum bazı kadınlar evlenip işte ben koca parası yiyeyim çocuk dünyaya getireyim derdinde geziyor bugün veya yarın ne olacağını hiç bilemezsiniz bugün anlaşırsınız yarın anlaşamazsınız ayrıldığınızda ortada kalırsınız bence her insanın bir sosyal güvencesi bir emekli maaşı olmasını taraftarıyım tamam mı ülkemizde şu anda enflasyon ve geçim zor ama böyle gideceğini düşünmüyorum en azından bir insanın hayat garantisi olması gerektiğini düşünüyorum.
Maddi güzellikler: Geçimimizi sağlamak: Çalışmak, temel ihtiyaçlarımızı karşılamak için gerekli olan geliri elde etmenin en önemli yoludur. Yiyecek, barınma, giyim, sağlık gibi temel ihtiyaçlarımızı karşılayabilmek için çalışmak zorundayız.
Gelişmek ve ilerlemek: Çalışmak, kişisel ve profesyonel gelişimimizi destekler. Yeni şeyler öğrenmemize, yeteneklerimizi geliştirmemize ve kariyerimizde ilerlememize yardımcı olur. Bağımsız olmak: Çalışmak, kendi ayaklarımızın üzerinde durmamız ve kendi hayatımızı yönetmemiz için gerekli olan bağımsızlığı kazanmamıza yardımcı olur.
Manevi güzellikler: Hedeflere ulaşmak: Çalışmak, belirlediğimiz hedeflere ulaşmamıza yardımcı olur. Bu hedefler maddi veya manevi olabilir. Örneğin, yeni bir araba almak, bir ev satın almak, bir kariyer hedefi gerçekleştirmek gibi hedeflere ulaşmak için çalışmak gerekir. Sosyalleşmek: Çalışmak, yeni insanlarla tanışmamıza ve sosyalleşmemize yardımcı olur. İş arkadaşlarımızla kurduğumuz ilişkiler, sosyal yaşamımızın önemli bir parçasıdır. Kendimize olan güvenimizi artırmak: Çalışmak, kendimize olan güvenimizi artırır. Kendimizi değerli ve yetenekli hissetmemize yardımcı olur.
👌
Teşekkür ederim abla ☺️
Rica ederim ☺️
Çalışma dediğimiz konu bir iş yerinde ay sonunu zor bela getiren tüketici odaklı ise güzel bir yanı yok. Seni sürekli sömüren bir sistem.
Hayatının geri kalanını sömürü sisteminin dışında kalmak için çalışıyorsan bu güzel çünkü er ya da geç hedefe ulaşıyorsun.
Bunun haricinde güzel bir yanı yok.
Başarılı ise insan bir yere gelmiş ise kazancı zevk verir
Cevap
5Cevap
Kapitalist sistemde kölelik yapıyoruz çalışmak güzel değil
Güzel yanları yok ki sadece para kazanıyorsun bu güzel shsh
Başarmanın vermiş olduğu mutluluk
evde başka çalışan varsa boş ver yat:)
Çalışmak hiç güzel değil ya
emek şart..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?