Özel sektörde de pek değil yani fitness salonu falan kast etmişlerdir ama o da kadın olarak kolay değil saat sabahın 6 sindan akşama kadar çalışanlar var. Paran yoksa iyi bir salon acamadiysan vasatlarda çalışıyorsan abazan hocaların emrinde bile çalışırsın. Artık spor salonları da fizyoterapistlerin eline geçti
Hashhshsjahsaks ebelikte ağlarım ben herseye dayanırım heralde o dogum acısına dayanamam bakamam nsmdnsmmd eli kolu kopmus adam bile bakarım bo problem ama ona dayanamıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ne önü açığı ya hdhdhdh şehit yakını özel durumlu falan değilsen çok zor atanması ha belki tanıdık biri bulursun salonunda çalışırsın o da yorucu
Ana beni kandirmislar mı hakdjsjsj herkes önü açık baya işte özel sektörde önü açık bu sekilde konustukar
Özel sektörde de pek değil yani fitness salonu falan kast etmişlerdir ama o da kadın olarak kolay değil saat sabahın 6 sindan akşama kadar çalışanlar var. Paran yoksa iyi bir salon acamadiysan vasatlarda çalışıyorsan abazan hocaların emrinde bile çalışırsın. Artık spor salonları da fizyoterapistlerin eline geçti
Yok özel okulda öğretmenler iyi kazanıyormus galiba
Ayy fitnes ne varosların yeri gdgd
Yok aşkım özel okulda hiçbir öğretmen kurumun kurucusu değilse atanmış öğretmenden fazla kazanmaz.
Sağol ablacım🥹❤️ en iyisi ben tıbbi sekreterlik okuyayım dhdhd
4 senelik aranıp oluyabilceğim bölüm yok valla artık ugrasamam yks falan kafam almıyo
Onun da önü açık değil de besyodan açıktır
Anaaaa hdjdhd anesyezş ya da paramedik okuyım o zamam
Anestezi*
Evet onlar biraz daha iyi. Laborantlik veya ebelik vs de var yani atanma olarak düşünürsen.
Laborant iyi mi
Laborant da iyi de bok karıştırırsın diyim idrar ve dışkı testleri var
Iııyyyyy
Hashhshsjahsaks ebelikte ağlarım ben herseye dayanırım heralde o dogum acısına dayanamam bakamam nsmdnsmmd eli kolu kopmus adam bile bakarım bo problem ama ona dayanamıyorum
Abla düsünsene basketbol topu kadar acıkıyo ay bayılazam
Hahaha tövbe tövbe
Basketbol 🏀😂😂
Nskssjsksm ay ama öyle bee
Fitnescimi olacakmış 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Kazandım gitmedim boskoy.
Aa nedenğ
Normal bir bölüm wowluk bir şeyğ yok olmadı da hiç
Özel sektörde deli para var diyorlar?
İnsanların abartmasımı
Evet abartma
Kandirmislar beni