Patron olcak hanzo?

Ben bir yıldır çalışıyorum haftada bir gün Perşembe günü gidiyorum bu kızda hrmn pazartesi hem Perşembe günü gelcekmis ben ilk geldiğimde telefona oynamama kızdı ama o kız kaç defa telefonuna baktı çocuğuyla konuştu video bile izledi ben bakarken yok bakma dedi bana hep yok kaç defa dicem dedi bana sinir oldum bişe Demedim yani o kız biseyleri yapmaya çalıştığını göstermeye çalışıyor ben tantuni yapmadım yemedim o kızda yemiş ama ilk defa burada yaptı internetten bakarken ondan sonra yeni eleman geldi tantuni yapıyor neyse ama o tantuni ilk defa yaptı orada o tantuni ile uğraşırken patron olan adam sürekli aksi bende hata ariyor neyse o kız biseyler yaparken ben boşta kaldim onun yanında sürekli laf soyledi onada söyledi ama o kız cevap veriyordu ona. neyse kız benle iyi anlaştgını söyledi bardakları falan o getirdi benim yaptığım işi oda yapmaya çalışti ben bazen çok boşta kaldim bir de ben bir demlik çay yaptım diğeri bitmeden yaptım patron ona kızdı normalde 800 veririken 700 vermiş parayı bana çıkarken elime uzattı ilk benim paramı verdi sonra o kızın kini daha vermedi büyük ihtimalle ona yüksek gerçek 800 vereceğini söylemiş tantuni yaptı diye neyse birinin yanında bugün başka müşterilerden bir kız sıcak su aldı termusuyla geldi tanıdık su doldur dedi ben çay ocağındaki sıcak sudan verdim yok verince ısısı düşüyormuş ama ben ketila su koymayı unuttum binada tepki gösterdi kizdi sonra su almaya gelen kız ne bağırıyon kıza dedi beni korudu gibi

Patron olcak hanzo?