Arkadaşlar merhaba 20 yaşındayım iyi seviyede İngilizce ve Almanca biliyorum. şu an üzerinde çalışmalar yaptığım kendimi geliştirdiğim dal ise yazılım. Yeni 3. Bir dil öğrenmek istiyorum alanıma da yardımcı olabilecek aynı zamanda hayatımı kolaylaştıracak beni daha başarılı olmaya yakınlaştıracak bir 3. dile de yönelmeyi düşünüyorum sizce hangi dil olmalı bu
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Rusça iyi olabilir veya İtalyanca, bende yakında dil kursuna gideceğim kaç ay da veya yılda öğrendin iki dili 🤔
İspanyolca. İngilizce'den sonra en çok konuşulan dil diye biliyorum. Aynı zamanda inanılmaz kolay öğrenmesi.
İngilizceden sonra çince ve arapça geliyor gerçekten kolay mı
İngilizceden sonra Çince geliyormuş 2023 sıralamasında ama Arapça geldiğinin kanıtı nerededir tam olarak anlamadım.
İlk 4te; İngilizce, Mandarin, Hintçe ve İspanyolca var.
Arapçayı lehçelere ayırdıkları için olabilir mi? İngilizceden sonra ispanyolca geliyormuş demişsin ilk 3 bile girmemiş sana göre
Ve İspanyolça işlev bakımından bizim ülkemiz ve dünyada pekde faydası yok
Ticaret ve turizm dilleri arasında fazla yer almıyor turizm bir nebze oda ülkemizde fazla faydası yok
Bundan iki sene önce kadar İspanyolca araştırdığımda en çok konuşulan dil olarak gözüküyordu. 2023 verilerine yeni bakma fırsatım oldu. Konunun lehçe ile alakası yok. Verdiğim bilgi yanlışken düzelttim ama senin yanlış bilgini daha da yanlış bir bilgi ile savunmanı anlayamadım.
Tamam da soran kişinin bizim ülkemizde kalacağını nereden biliyorsun ki? Hanımefendi en çok konuşulan dilleri öğrenmek istemiş. Ticaret ve turizm ile de uğraşmıyor, kendisi yazılımcı :D
Sırf muhalefet olmak için yorum yapmasanız keşke, dünya ne kolay bir yer olurdu.
Ben hanımefendi için demiyorum zaten genel bilgi veriyorum sen iyice gitmişsin
Tamam da neden genel konuşuyoruz ki bizim meselemiz sorana yardımcı olmak değil mi?
Muhalefetmi hahha sana burada dış ticaret ve turizm rehberlik ve seyahat okuyan birisi olarak açıklama yapıyorum İspanyolca tamam iyi hoş bir dil olabilir ama Avrupa’da bile yalnızca 1 ülke kullanıyor dünyada kullanan diğer ülkeler bile vasat alt tabaka ticaret de yeri yok
Ben burada genel bir bilgi vermek istedim buda benim tercihim
İspanyolca'yı Avrupa'da 1 ülke mi kullanıyor?
Yararlı diller arasında ispanyolca fazla cazip değil bence hanım efendi rusça öğrense daha çok yararına olur
Kaç ülke resmi dili olarak kullanıyor
İspanyadan başka?
Resmî dil olarak İspanyolcayı kullanan ülkeler: İspanya, Küba, Arjantin, Bolivya, Kolombiya, Kosta Rika, Şili, Ekvador, Guatemala, Ekvator Ginesi, Honduras, Meksika, Nikaragua, Panama, Paraguay, Peru, Porto Riko, Dominik Cumhuriyeti, El Salvador, Uruguay ve Venezuela'dır.
Vikipedi'de yazıyor bu arada Google'a iki saniye dönüp baksan görürsün.
Cringe sin ya kendi kendini resmen.. etmişsin ispanyadan başka hangisi avrupada bu ülkelerin hahahaj
Tamam da Avrupa'da konuşulması mı gerekiyor bir dilin popüler olabilmesi için?
E noldu hani Avrupada sadece esp kullanmıyor diyordun döndün bir anda bu ülkelerin %80 varoş kesim ticaret yok genelde turizm
Yahu kadın ticaret yapmayacak abicim neden illa ticarete dayalı bir dil öğrensin sen manyak mısın?
Bir dili öğreniyorsan faydası için öğrenmek gerekiyor kolay olduğu için değil sen git kuş dili öğren bence
Onu geçtim tek ben dememişim İspanyolca diye gece gece sen bana niye takıldın bu kadar?
Cehaletin hoşuma gitmedi
İyi de cehalet fikirlerini inatla savunmaktan geçer. Medeni bir dille aşağılamadan anlatırsan anlarım zaten. Bu iğrenç tavrının sebebi nedir tam olarak?
Kıza İspanyolca önermişsin bende diyorum ki kız kendine bir yararlı bir dil katmak istiyor ispanyolcanın fazla bir katkısı olmaz diyorum Avrupada veya dünyada eğer gidip güney amerikada yaşamıcaksa
Tamam ben önerdim diye sabahına İspanyolca mı öğrenecek bu kız? Oturup kendisi ele alacak zaten ki herkes fikir belirtmiş burada. Ben hariç iki kişi daha İspanyolca demiş ve tek ben cahil oluyorum.
Tamam affettim
İspanyolca Rusça Arapça
İspanyolca öğrenebilirsin.
2 dili nasıl öğrendin
İngilizce konusunda küçüklükten beri eğitimliyim sadece yabancı film izleyerek ve şarkı söyleyerek ise pekiştirdim aynı zamanda uygulamaları kullanarak. Almanca ise üniversitemde hazırlık dili
Rusça ya da Arapça
Rusça
Flamenkce veya Fransızca
Rusça
Russisch
Rusça kesinlikle