Eğitim & Kariyer Ayda 20 bin tl kazaniyorum param su gibi akip bitiyor kotu yola dusmemem icin ek is onerir misiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bu gidisle kotu yolq duscem. Gelen para oldugu gibi bitiyor butun ihtiyaclarimi karsilamasan Kotu yola dus Bir is onerim var Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Ayda 20 bin tl kazaniyorum param su gibi akip bitiyor kotu yola dusmemem icin ek is onerir misiniz? Cevapla Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et
s Arag0rn Takip Et FenomenMaster Yaş: 41 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bir önerim var. Harcamalarını azalt. 0 0 Yorumla
GovanıAli Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Ben 11 500 kazanıyorum. Ne olacak şimdi. Sana yakışan hangisi ise onu yap 0 0 Yorumla
AydınlıkMYHEART Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Nasıl ya gidemez bitemez imkansız. sen ne iş yapıyorsun 0 0 Yorumla
sprinter-tosbağa Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl 20 bin gelirim olsa her ay 15 bin biriktirirdim net. 0 0 Yorumla
Trakyalı3459 Takip Et Xper 1 Yaş: 37 +1 yıl 20 binin ustune Bı ok adar da dediğini yaparak kazan ve rahat gecın 0 0 Yorumla
Regnanspiritus Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl 20bin tl ile napıyorsun bacım sen? :D 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Nasil ne yapiyorum eve gidiyor yeme icme fatura Yorumla Regnanspiritus +1 yıl insani ihtiyaçların için mi sadece 20bin TL ancamı yeriyor yani Yorumla Soran +1 yıl Evet ev kira Yorumla Regnanspiritus +1 yıl şehir farkı işte. hoş ben kira vs vermiyorum ama yetiyor yani. eskisi kadar rahat olmasamda denk geliyor gene. Yorumla Soran +1 yıl Senin sehir neresi belki tasinirim. Bide gelir ne kadar Yorumla Regnanspiritus +1 yıl Eskişehirdeyim ben. kira vermiyorum. belli bir gelirim yok. ortalaması 20-25bin. yatırım odaklı olduğu için oda :D Yorumla Soran +1 yıl Yatirim odakli oldugun icin derken Yorumla Soran +1 yıl Eskişehiri gezmeyi cok istiyorum hatta ilerde yerlesmeyi nile dusunebilirim. Sana sorum bana gezmelik bir yer onerir misin? Birde insanlari modern midir? Ben biraz rahat bir kadinim adim cikar mi? 😂 Yorumla Regnanspiritus +1 yıl uzun hikaye boş ver orayı sen :D anlattığımı anlamışsıdır. Yorumla Regnanspiritus +1 yıl Valla şu şehirde gördüğüm şeyleri görsen böyle düşünmezsin. adın çıkmaz ünlü olursun :D Yorumla Soran +1 yıl Borsadan mi kazaniyorsun ful 😂 Yorumla Soran +1 yıl Yaa istanbuldan daha mi genisler😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Ne gordun ne gördün açik iliski falan da var mı hemen tasinirim varsa😂😂😂 Yorumla Regnanspiritus +1 yıl Çok meraklısın :D buradan anlatamam hiç bir şey :D sonra şehrin adı çıkıyor :D Yorumla
wake_up_tomorrow Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 82% +1 yıl Ne kadar para olursa o kadar çok harcıyorsun 0 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 465 cevap paylaştı. Önerim var 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nedir Yorumla KingNothing01 +1 yıl Özele geç Yorumla
infernoHeRo Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Ev kira mı senin mi 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla infernoHeRo +1 yıl Neye evet Yorumla Soran +1 yıl Kiraa Yorumla Soran +1 yıl Diger soru gozumden kaçmış shjs Yorumla infernoHeRo +1 yıl Masraflarını düşürmeni öneririm Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Bir önerim var. Harcamalarını azalt.
Ben 11 500 kazanıyorum. Ne olacak şimdi. Sana yakışan hangisi ise onu yap
Nasıl ya gidemez bitemez imkansız. sen ne iş yapıyorsun
20 bin gelirim olsa her ay 15 bin biriktirirdim net.
20 binin ustune Bı ok adar da dediğini yaparak kazan ve rahat gecın
20bin tl ile napıyorsun bacım sen? :D
Nasil ne yapiyorum eve gidiyor yeme icme fatura
insani ihtiyaçların için mi sadece 20bin TL ancamı yeriyor yani
Evet ev kira
şehir farkı işte. hoş ben kira vs vermiyorum ama yetiyor yani. eskisi kadar rahat olmasamda denk geliyor gene.
Senin sehir neresi belki tasinirim. Bide gelir ne kadar
Eskişehirdeyim ben. kira vermiyorum. belli bir gelirim yok. ortalaması 20-25bin. yatırım odaklı olduğu için oda :D
Yatirim odakli oldugun icin derken
Eskişehiri gezmeyi cok istiyorum hatta ilerde yerlesmeyi nile dusunebilirim. Sana sorum bana gezmelik bir yer onerir misin? Birde insanlari modern midir? Ben biraz rahat bir kadinim adim cikar mi? 😂
uzun hikaye boş ver orayı sen :D anlattığımı anlamışsıdır.
Valla şu şehirde gördüğüm şeyleri görsen böyle düşünmezsin. adın çıkmaz ünlü olursun :D
Borsadan mi kazaniyorsun ful 😂
Yaa istanbuldan daha mi genisler😂😂😂
Ne gordun ne gördün açik iliski falan da var mı hemen tasinirim varsa😂😂😂
Çok meraklısın :D buradan anlatamam hiç bir şey :D sonra şehrin adı çıkıyor :D
Ne kadar para olursa o kadar çok harcıyorsun
Kötü yola düşelim seninle
Kiralık evde tek misin?
Önerim var
Nedir
Özele geç
Ev kira mı senin mi
Evet