çok sıkıldım ailemden ayrılmak istemiyrum bölümüm çok zor basladim artik bi kere birakamiyorum da moralim cok bozuk nasıl biticek bu üniversite
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Keyif almaya bak, ben de sıkılırdım hep ama geçti gitti.
Hemen gecsin istiyorum bu sene 2. sinif olucam keyif almaya bakicam ama bölümüm buna izin vermiyor cok zor
O kadar haklısın ki ben zaten bitiremedim ağır derslerden dolayı, elektrik bölümüydü.
Bu günlerin hep geçeceğini düşünerek kendini rahatlatmaya bak. Derslerine çalış ama canın sıkıldığında arkadaşlarınla buluş, ailenle de telefonla konuş.
Yapmaya calisiryorum zorlaniyorum ama napalim bi sekilde yapmam gerekiyor tesekkur ederim 😄
Rica ederim. Ben de ailemden uzakta canım çok sıkılıyordu okulu bırakınca da başım göğe mi erdi? Sürünüyorum 😂
Ben gibi ailesini seven biri daha 😂 ne yapiyosunuz peki Şu an meslek falan
İşsizim kışın yan gel yat modundayım 😥 Yazları köyde tarla işleri yapıyoruz 😀 Ama şimdilik İstanbul'a geldim.
Hani belki burada bir işe girerim 🤷🏻♂️
Girersin girersin Allah yardımcın olsun insallah
Amin inşallah cümlemize 😀
Bu arada memleketinizi ve okuduğunuz yeri sorabilir miyim? 😅
okuma fırsatın varken oku
Haklısınız ama bilmiyorum yani galiba bölümünü sevemedim o yuzden
bende atama yok diye bıraktım iyimi yaptım sence?
Bilmiyorum ki bej de birakmak istiyorum bana gore bi bölüm degil galiba ama ailemi uzmek istemiyorum beklenti icindeler benden ne yapicam bilmiyorum yeniden hazirlansam yeni bi universiteye ne hazirlanmaya gucum var ne de baslamaya
bırakma ben iyi ki bıraktım diyorum ama sen devam et çünkü inan a101 bile unı mezunu olmadan işe almıyor
devam et sen bırakma
Haklisiniz zorlamam gerekiyor kendimi baska sansim yok cunku
benım için farketmez tuvalet de temızlerım ben
sen iyi biryerde çalış
Benim icin evlilik daha iyi sanirim 😂
ilerde milletvekili olup daha fazla yukselme hayalim var ama ilerde tekrar okumak istersem kararımı değiştiririm tekrar okula gireceğim. özellikle yapmam gereken şeyler var çünkü
ne evlenmesi ya hasta olma bu yaşta evlenme gençsin
Umarim istediklerinizi yaparsiniz allah yardimciniz olsun simdide n
sakın erken eevlenme ben bile şimdi evlenmek istemiyorum hayatın tadını çıkarmak istiyorum.
birini tanımadan etmeden evlilik olmaz yıllar gerekiyor. bazıları 35 de şakk diye nikahı bastıklarına bakma onlar yaşı çok geçiktiği içindir normal şeyler bunlar.35 yaşındaki bir insan flörtten ne anlar aile kurar ancak
Evlencek biri yok zaten mumkun degil 😂
evlenmeyi kafandan at şimdi sırarısı değil. evlenmek o kadar da muhteşem bir şey değil genç yaşta birsürü dert başında cocuga mama karıya kıyafet kirası suyu :D ee genç elinde işi olmayan bir insan bunu nasıl yapsın
hemde tanımak lazım önce
vakit zaman gececek
Evlenmek niyetinde degilim ya zaten sakasina soyluyorum ben 😂
iyi eglenmene bak
Bırakmak zor değil ailenden çekiniyorsun anlaşılan ama git söyle boşuna zaman kaybetme
Yeniden sinava hazirlanabilir miyim ondan da emin değilim tek mesele ailemde degil aslinda
Belliki zaten sınavı tekte kazanmamişsin şuanda gözün korkuyor. Bence çok yapabilir miyim diye sorgulamak yerine. Harekete geç beklemek tembel insanların işi
Evet mezun senemde kazandim korkuyor gozum sifirdan baslamak universiteyi gordugum icin artik jeveslenecegim hirs yapacagim bir sey dekalmadi ders calisicagimi hic sanmiyorum kendime guvenmiyorum acikva soylemek gerekirse ama yazdiklarinizda haklisiniz
Güzel kardeşim bak bu sınav herkesin yapabildiği bir şey değil zaten herkes aynı kabiliyette değildir bazıları oturur ders çalışır tekrar yapan soru çözer gider iyi bir sıralama yapar belkide sen ağaca tırmanmaya çalışan bir balıksın önce kendini tanı eğer üniversite sınavı gibi kompleks bir sınava hazirlanmayi planliyorsanda hayatını bir kenara bırak 1 sene sosyal olma bir işçi gibi çalış zaten kazanırsın
Sanirim bunlari bi dusunsem iyi olucak
Teşekkür ederim 🙂
Hangi bölüm ki bu kadar dert yanıyorsunuz
Matematik
Hiç sevmedim bu matamatiği sevmemekde haklısınız eğer hakikaten istemiyor iseniz. Size tavsiyem istemediğniz birşeyi asla yapmayın bu bölüm tercihi olsa bile hayatınızda badarilar dilerim
Haklisiniz ama yeniden bi bolume baslamaya gucum yok galiba teşekkür ederim
Rica ederim ne demek ben işletme okudum bir senem boşuna gitti fakat sonra kamu yönetimi okudum ve adeta kendimi buldum bölümde ardindan yüksek lisans yapıyorum. İnşallah bölümünüzde başarılı olursunuz. Hiç bir zaman ruh düşkünlüyü yasamayiniz
Cok sevindim sizin adiniza galiba benimde yapmam gereken kendime gore bi bolum sexmek bu benim bolumum degil
Teşekkür ederim 😊Tabiiki lütfen kendinize inanın daha yolun başındasınız hiçbir şey için geç değil başara bilirsiniz yıl dediğniz nedir ki gelir geçer önemli olan karar ve azim göstermektir. Siz yeterki isteyin olumsuz hicbirsey sizin fikir ve kararlarınızı etkilemesin lütfen. Gerekirse size saygı duymayan negatif kim varsa hayatınızda yol verin onlara. Ama birşeyi iyi bilin siz herkes gibi bir insan olarak boşuna yaratılmadınız yapa ede başara ulaşa bilirsinz
Teşekkür ederim 😄
Rica ederim Memnun oldum. Profiliniz gizli isminizi bilmiyorum ama memnun oldum. Yoksa sayfanızı da takibe alırdım Azacık da olsa yardımcı ola bildiysem ne mutlu bana
azimli biri misin?
Oyle oldugumu saniyordum bolume gelince cok yoruldugumu hissettim galiba o kadar da azimli birisi degilmisim
burcun ne
Balik burcuyum
Xper mi ne varya o yetmiyor
Mesaj atamadim o yuzden
Ne okuyosun?
Matematik
Başına iş açmışsın. Allah yardımcın olsun..
bölüm ne
Matematik
benim matematiğim iyi olsa ben şahsen hukuk falan seçerdim sakın yanlış anlama ben böyle yapardım yani neyse allah yardımcım olsun
Yok yanlis anlasilacak bir sey de iste artik katlanamiyorum sanirim yanlis bolumdeyim
bilemiyorum valla abla ben de hazırlanıyorum üniversiteye sen mutlu olmayacaksan başka bölümlere bak sonuçta mesleğin o olacak yani sevdiğin şeylerden git
Guzel calis derslerine de pisman olma onemli bi konu cunku benim yeniden sinava hazirlanmaya ne azmim var ne de gucum ayni zamanda yeni bi üniversiteye baslamaya da gucum yok devam edicem galiba
valla abla benim Şu an bile yok allah sana yardım etsin matematik kabusum resmen
Baktin hicbir sey anlamiyorsun ayt icin soyluyorum cikmis soru tarzlarini ezberle benzerleri geliyor cozumu ona gore yaparsin
bilmiyorum abla valla ya gram çalışmak gelmiyor içimden zaten 11 i açıktan okudum şimdi de dershane işte ama zorlana zorlana
Okuma zaten
Neden oyle soylediniz
Herkes okudu değeri düştü çünkü. Artık kalifiye eleman ihtiyacı var.
Direkt evlensem
İş bul önce sonra evlen
Aynı zamanda evlencek birini de bulmam gerekiyor jxnxnxxjjs
Tamam benimle evlen
Hic gormedin ya beni 😂
Olsun teklif ettim ettim sadece, icraate geçmedim ki :D
Kabul edeyim ben de madem ayip olmasin ama sey ben calismicak okey mi 😂
No :D
O zaman olmaz istemem 😌
Sağlık olsun canım
Ya seve seve ya da
Mecbur diyoraun yani zjxjzjzjx