Covid vakaları tekrar arttı böyle giderse Kasım gibi maske takmaya başlayacağız sanırım siz üniversitelerin online olması hakkında ne düşünüyorsunuz?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Covid vakaları tekrar arttı böyle giderse Kasım gibi maske takmaya başlayacağız sanırım siz üniversitelerin online olması hakkında ne düşünüyorsunuz?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hayır olmamalı kesinlikle bıktık artık her olayı eğitimden vuruyorlar öğrenci olarak artık çok sıkıldık
Kardeşim sen eğitime vurulmasından sıkılmadın evde edemediğin rahatı üni hayatında ediyorsun çünkü kimseye hesap vermeden biranı içiyorsun arkadaşlarınla takılıp konsere gidiyorsun :D
Sıkıldım sıkılmadım demedim üniversite liseye ya da daha ortaokula ilkokula benzemez sosyal mekanlardan en değerlilerinden bir tanesidir alkol kullanmam sigaram bile yok ama playstation falan oynarım sinemaya gitme de olabilir beraber yemek yemek olabilir
Dostum sağlığın her şeyden daha önemli bu işin ciddiyetini kavrayamamışsın sanırım
Ya kardeşim zaten liseyi iki buçuk yıl mı ne okuduk üniversite zaten online oldu bir yıl sonra tekrar doğal afet sebebiyle yine yarım dönem oldu nereden baksan bunları toplasam tam yarım olarak üç buçuk yılımız gitti bizim haberin var mı tamam önemli de her şeyi de eğitimden vurmak olmaz bunu ben siyasi oy tercihime de eklerim zaten ekledim
Dostum evet uzun bir süre online eğitim aldık lakin hayatımızdan önemli olduğunu düşünmüyoruk eksiklerimizi tamamlayabiliriz tabi ki de yüz yüze eğitim alması gerektiğini düşündüğüm bölümler var tıp gibi sadece uzaktan öğrenim görebilecek bölümlere online eğitim yapılabilir veya hibrit isteyen okula gider sınavlar online olur
Ben olmaz diyorum eğitim de oyuncak değil ama onu kullanamazlar bozuk plak gibi döndürüp döndürüp önümüze gelemezler sağlığım önemli evet
Salgın var değil mi yine?
Evet
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!