Bi adamla flört ediyorum 2 yıllık üniversite terkmiş çarşıda kendi isminde kadın kıyafetleri çantaları ayakkabıları satan butik dükkanı var yani maddi olarak nasıldır bilmiyorum senelerdir çarşıda aynı yerde butikçilik yapıyormus hatta magazasının önünden geçtim çok zeminde kalan bir dükkan hatta yoldan geçerken zor görünüyor dükkana girmek için merdivenlerden inmek gerekiyor
Kücük bir butigi var girip baktım markasız kalitesiz crop gömlekleri 600 tl den satıyor yine çirkin kaba markasız botları 1500 tlden satıyor ürünler çirkin ve pahalı geldi yani o botu alacagıma üstüne 2000 tlye adidasın spor ayakkabasını alırım
Maddi durumu iyimidir sizce çünkü o ürünler satılcak gibi degil ama senelerdirde aynı yerde butigi varmış yani para kazanmasa o dükkanın kirasını nasıl ödiyecek sizce maddi durumu iyimidir
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Arz talebi öğrenmen gerekli bir şeyin pahalı olması için kaliteli ve güzel olması gerekmez :)
Çünkü bende satış yapıyorum talep yüksek olduğu için fiyatları yüksek.
Dükkan sizinse !! Kazandırır zaman lazım seçim sizin!!
Zengin değildir tabi ki, vasat veya vasat altındadır
Maddi durumuna neden bu kadar taktın? Adamla mı berabersin parasıyla mı
Para hesabıni simdiden yapmaya basladiysan vay halinize... Holding sahiplerinde şansınızı deneyin.
Para önemli degilmi parasız ne yapılıyor devirde adamla evlenip satamadıgı kıyafetlerimi kemiricem
Elbette parasizken butigin kapisindan iceriye gecip adama sayip sovmek, pismanligini dile getirmekden daha önemli seyler var. Mesela" kiyafetler yerine karakterimizi giyinmek." Para önemli evet ama kendini gelistirmek KOCANA BAĞIMLI OLMAMAK, destek olmak... o butigin vitrinini de ilişkinizi de parlatir.
Sorunun amacı ne?
tek sorun para kazanması mı?
Boş ver onu sen takma kafana öyle... bı kâhve içelim mi seninle...
Maddi durumu kötü olan işleri kötü olan bir adamla evlenmek istermisin oyüzden kafama takarım lüks bir hayat istemiyorum ama aç kalınca butikleri gömlekleri kemirmek istemem
Çok haklısın gerçekten 🌹