Eğitim & Kariyer Üniversitede nasıl sosyalleşirim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Geçen sene çok pasif kaldım. Ve şu an yalnızım biraz. Bu sene bir şeyleri değiştirmek istiyorum. Nasil sosyalleşebilirim. Güncellemeler+1 yıl Güncel Üniversitede nasıl sosyalleşirim? Cevapla Üniversite Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
OzgurGüneş Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sevdiğiniz ya da yetenekli olduğunuz üniversite guruplarına katılın çok iyi arkadaşlıklar edinip sosyalleşebilirsiniz... 0 0 Yorumla
Karizma051907 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 90% +1 yıl Herkesle konuşmaya basla biraz dekolte mini etek ya da tayt bunlari yaparsan kantindede sürekli oturursan yanına birileri gelir 0 0 Yorumla
Calypso444 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl üniversitede özgüvenli olan kazanır. lisedeki gibi utangaç çekingen olma. yemek mi yeniyo pardon oturabilir miyim de sohbete dahil ol ve mutlaka bir davet varsa sevmesen de git. 1 0 Yorumla
Benchbas Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kampuse git etkinliklere katil pasif kalma 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Kampüsün içindeyim zaten shsshagdgs Yorumla Soran +1 yıl Hatta şu an ordayim Yorumla Benchbas +1 yıl Yurdun orada herhalde bu saate napion la Yorumla Soran +1 yıl Yurdum burada aynen Yorumla Benchbas +1 yıl Güzell hangi okula gidiyon Yorumla
AnkaraaFB Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aynı sehırdeysek yardımcı olabilirim bu konuda 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Hangi şehir Ankara mi? Yorumla AnkaraaFB +1 yıl evet Yorumla Soran +1 yıl Ben Ankara'da değilim. Teşekkürler yinede Yorumla AnkaraaFB +1 yıl yine de yardımcı olabilirim Yorumla Kovaa151 +1 yıl Sen zeki kızsın sosyallesmek icin beynin guzel yontemler bulur. Kimsede kandiramaz seni o yuzden her ortama gir. Yorumla
turgaykurtulus Takip Et Xper 6 Yaş: 46 +1 yıl 🎸 gitar cal konserlere öğrencilerin mekanlarına git 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Sevdiğiniz ya da yetenekli olduğunuz üniversite guruplarına katılın çok iyi arkadaşlıklar edinip sosyalleşebilirsiniz...
Herkesle konuşmaya basla biraz dekolte mini etek ya da tayt bunlari yaparsan kantindede sürekli oturursan yanına birileri gelir
üniversitede özgüvenli olan kazanır. lisedeki gibi utangaç çekingen olma. yemek mi yeniyo pardon oturabilir miyim de sohbete dahil ol ve mutlaka bir davet varsa sevmesen de git.
Kampuse git etkinliklere katil pasif kalma
Kampüsün içindeyim zaten shsshagdgs
Hatta şu an ordayim
Yurdun orada herhalde bu saate napion la
Yurdum burada aynen
Güzell hangi okula gidiyon
Aynı sehırdeysek yardımcı olabilirim bu konuda
Hangi şehir Ankara mi?
evet
Ben Ankara'da değilim. Teşekkürler yinede
yine de yardımcı olabilirim
Sen zeki kızsın sosyallesmek icin beynin guzel yontemler bulur. Kimsede kandiramaz seni o yuzden her ortama gir.
🎸 gitar cal konserlere öğrencilerin mekanlarına git
Kulüplere katıl
Aktivitelere katılarak
Seksi ol
Instagramda ekle universitedekileri
Kaliteli bir espiri anlayışı güler yüz
nerde okuyosun
Daha çok gülümse
Here we go again