Eğitim & Kariyer Üniversite ders kaydımı nasıl yapacağım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bartın'da kazandım ilk yılım dün kaydımı yaptımDers kaydı nasıl yapılır lütfen söyler misin Üniversite ders kaydımı nasıl yapacağım? Cevapla Üniversite Soruları Nasıl Yapılır Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
DawnSezer Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl İlk yılınsa ders kaydi yapmayacaksın. Otomatik oluyor ilk sene. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Hee timam teşekkür ederim ☺️ Yorumla DawnSezer +1 yıl Yine de emin ol bence. Sonra bana vicdan azabı çektirme. Yorumla Soran +1 yıl Yok yok rahat ol lütfen Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Uyduruyorlar ben ilk senede yaptım ne alaka aq 1 40 Yorumla Soran +1 yıl Ee nasıl yapılıyor söyler misin lütfen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Okulunun otomasyon sistemine girip ordan yapacaksın benim farklı üniversitede okuyan arkadaşlarımda ordan yapıyor bende kendi Ünimde öyle yapıyorum Yorumla Soran +1 yıl Sabah yaparım inşallah teşekkür ederim ☺️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İnşallah güzelim ne okuyorsun Yorumla Soran +1 yıl Eyvallah ciğerim İslami ilimler kazandımm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Allaaaah İlahiyat Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani bir tık aşağıda Yorumla Soran +1 yıl Aaa ne güzel 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tam ilahiyat değil ama Sayılır aynı şey bence Yorumla Soran +1 yıl Olsun çok güzel bölüm hayırlı olsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gel seninle Kanks olalım Yorumla Soran +1 yıl Hıı kötü bir şey olursa var yaaa pıçahlarım bağkk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Puahajhaha domates doğra sen anneeem Yorumla Soran +1 yıl Piki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kanks oluyor muyuz Yorumla Soran +1 yıl Yalnız şimdi uyumam gerek sabah namazına kalkmak için geç oldu Yorumla Soran +1 yıl Oluruz inşallah Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kendin bilirsin allah kabul etsin Yorumla Soran +1 yıl Amin teşekkür ederim ☺️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kuzuuummm Yorumla Soran +1 yıl Sabaha kanka ciğer bir şey oluruz nasipseHadi iyi geceler Allah rahatlık versin Yorumla Soran +1 yıl La get manyah manyah konuşma kuzu ne Yorumla Soran +1 yıl Selamün aleyküm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aleyküm selaaam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen hangi bölgede yaşıyorsun eğdmsp Yorumla Soran +1 yıl Van bölgesi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Abooooo konuşmayalım korktum Yorumla Soran +1 yıl Sen?Uyuyacam uyanınca bakarım inşallah kaçtım bennn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben anadoluluyum Yorumla Soran +1 yıl Tamam konuşmayız kaçtım ben yuhum geldi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yiyim seniii Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İstersen gel konuşalım ama fake İnsta var mı Yorumla Soran +1 yıl He aynen pis pis konuşma bee😒😒 Yorumla Soran +1 yıl Var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben veriyorum yaz Yorumla Soran +1 yıl Hııı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sfsmfgsdfgd Yorumla Soran +1 yıl Bu mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Burayaa hadi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evettt Yorumla
SeyyahÖküz1 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Hangi bölümü kazandın poncik 0 32 Yorumla Soran +1 yıl İslami ilimler Yorumla SeyyahÖküz1 +1 yıl İlahiyattan farklı mı o bölüm Yorumla Soran +1 yıl Bi tık daha zor Yorumla SeyyahÖküz1 +1 yıl Hangi dersler var peki ilk yıl hadis yok muhtemelen ilmi kelam da yok Arapça Muhtemelen vardır ama ilk sene Yorumla Soran +1 yıl Evet hazırlık sınıfı olacağı için %30 arapça olacak henüz gitmedim bekliyorum bende Yorumla SeyyahÖküz1 +1 yıl Şu an Arapça Ne durumdasın Peki senin okumanın ötesinde Arapça var mı ya da harekesiz Okuyabiliyor musun diye sorayım Yorumla Soran +1 yıl İmam Hatip lisesi mezunuyumYa okumada sıkıntı yokda bilmiyorum o zorlar beniHarekesiz evet okurum Yorumla SeyyahÖküz1 +1 yıl Ne güzel. Lütfen Arapça'yı çok ama çok ciddiye al 4 yılın sonunda akıcı bir Arapça olsun imkanın olursa da Ürdün tarafında birkaç ay pratik yapmaya çalış �ngilizceyi de ihmal etme lütfen Yorumla Soran +1 yıl İngilizcem iyi ama Arapçam zayıf genede çok teşekkür ederim ☺️Çabuk öğrenmem için ne tavsiye edersin peki Yorumla SeyyahÖküz1 +1 yıl Bol bol dinle. Video ses dosyası vb. Bolca dinle. Kulak aşinaligin oluşsun iyice. Seni merak ettim bu arada. Kimsin sen ponçik 😀 Yorumla Soran +1 yıl Merak mı ettin beni engel atmışım len sana şimdi kaldırdım😂 nasıl sinir ettiysen artık Yorumla SeyyahÖküz1 +1 yıl Hehe Kimsin acep sahidenBen engellemiş miyim peki seni 😀 Yorumla Soran +1 yıl Anaaa sende beni engellemişsinnn Çüstümm Yorumla SeyyahÖküz1 +1 yıl Nikini söyle de kaldırayım engelini Yorumla Soran +1 yıl Yok küsüm sana engel atmışsın öyle olsun hıh Yorumla SeyyahÖküz1 +1 yıl Poncik desene bir nikini Yorumla Soran +1 yıl Yok demiyorum küsümmm Yorumla SeyyahÖküz1 +1 yıl Çirkin ördek yavrusu seni Yorumla Soran +1 yıl Şüşkooo Yorumla SeyyahÖküz1 +1 yıl Sen şişkosun demi 😀 Yorumla Soran +1 yıl Yok valla 43 kiloyum Yorumla SeyyahÖküz1 +1 yıl Boyun kaç peki minnoş senin Yorumla Soran +1 yıl 160 Yorumla SeyyahÖküz1 +1 yıl Oysss çok tatlışsin sen beÇabuk bul beni 😀 Yorumla SeyyahÖküz1 +1 yıl Bekliyorum Yorumla Soran +1 yıl Hayır bulmayacam engel listendeyim agaaa Yorumla SeyyahÖküz1 +1 yıl Nikinin ilk ve son harfini söyle o zaman daEngelini kaldırayım poncik Yorumla Soran +1 yıl Olmaz istemiyorumm Yorumla SeyyahÖküz1 +1 yıl Bokunu çıkardın hadi s********* Yorumla Soran +1 yıl 🥺🥺🥺🥺 Yorumla SeyyahÖküz1 +1 yıl Demek ki o gün de beni delirtmişsin küfur edip engellemişim sonunda Yorumla Soran +1 yıl Aynen Yorumla
YezidinKizi Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Sen yapmıyorsun danışman hocalar yapıyor 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim ☺️ Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Bartında hangi bölümü kazandın 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İslami ilimler neden Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İlk yılınsa ders kaydi yapmayacaksın. Otomatik oluyor ilk sene.
Hee timam teşekkür ederim ☺️
Yine de emin ol bence. Sonra bana vicdan azabı çektirme.
Yok yok rahat ol lütfen
Uyduruyorlar ben ilk senede yaptım ne alaka aq
Ee nasıl yapılıyor söyler misin lütfen
Okulunun otomasyon sistemine girip ordan yapacaksın benim farklı üniversitede okuyan arkadaşlarımda ordan yapıyor bende kendi Ünimde öyle yapıyorum
Sabah yaparım inşallah teşekkür ederim ☺️
İnşallah güzelim ne okuyorsun
Eyvallah ciğerim İslami ilimler kazandımm
Allaaaah İlahiyat
Yani bir tık aşağıda
Aaa ne güzel 😂😂
Tam ilahiyat değil ama Sayılır aynı şey bence
Olsun çok güzel bölüm hayırlı olsun
Gel seninle Kanks olalım
Hıı kötü bir şey olursa var yaaa pıçahlarım bağkk
Puahajhaha domates doğra sen anneeem
Piki
Kanks oluyor muyuz
Yalnız şimdi uyumam gerek sabah namazına kalkmak için geç oldu
Oluruz inşallah
Kendin bilirsin allah kabul etsin
Amin teşekkür ederim ☺️
Kuzuuummm
Sabaha kanka ciğer bir şey oluruz nasipse
Hadi iyi geceler Allah rahatlık versin
La get manyah manyah konuşma kuzu ne
Selamün aleyküm
Aleyküm selaaam
Sen hangi bölgede yaşıyorsun eğdmsp
Van bölgesi
Abooooo konuşmayalım korktum
Sen?
Uyuyacam uyanınca bakarım inşallah kaçtım bennn
Ben anadoluluyum
Tamam konuşmayız kaçtım ben yuhum geldi
Yiyim seniii
İstersen gel konuşalım ama fake İnsta var mı
He aynen pis pis konuşma bee😒😒
Var
Ben veriyorum yaz
Hııı
sfsmfgsdfgd
Bu mu
Burayaa hadi
Evettt
Hangi bölümü kazandın poncik
İslami ilimler
İlahiyattan farklı mı o bölüm
Bi tık daha zor
Hangi dersler var peki ilk yıl hadis yok muhtemelen ilmi kelam da yok Arapça Muhtemelen vardır ama ilk sene
Evet hazırlık sınıfı olacağı için %30 arapça olacak henüz gitmedim bekliyorum bende
Şu an Arapça Ne durumdasın Peki senin okumanın ötesinde Arapça var mı ya da harekesiz Okuyabiliyor musun diye sorayım
İmam Hatip lisesi mezunuyum
Ya okumada sıkıntı yokda bilmiyorum o zorlar beni
Harekesiz evet okurum
Ne güzel.
Lütfen Arapça'yı çok ama çok ciddiye al 4 yılın sonunda akıcı bir Arapça olsun imkanın olursa da Ürdün tarafında birkaç ay pratik yapmaya çalış �ngilizceyi de ihmal etme lütfen
İngilizcem iyi ama Arapçam zayıf genede çok teşekkür ederim ☺️
Çabuk öğrenmem için ne tavsiye edersin peki
Bol bol dinle. Video ses dosyası vb. Bolca dinle. Kulak aşinaligin oluşsun iyice. Seni merak ettim bu arada. Kimsin sen ponçik 😀
Merak mı ettin beni engel atmışım len sana şimdi kaldırdım😂 nasıl sinir ettiysen artık
Hehe
Kimsin acep sahiden
Ben engellemiş miyim peki seni 😀
Anaaa sende beni engellemişsinnn
Çüstümm
Nikini söyle de kaldırayım engelini
Yok küsüm sana engel atmışsın öyle olsun hıh
Poncik desene bir nikini
Yok demiyorum küsümmm
Çirkin ördek yavrusu seni
Şüşkooo
Sen şişkosun demi 😀