Üniversite hazırlığı için ne yapmam gerekir nasıl başlamam gerekir tyt test soruları alıp çözerek mi ya da çok iyi dediğiniz test kitabı yayın evi var mı önereceğiniz yardim ederseniz çok sevinirim pek bilmiyroum nasıl çalışılir

Üniversite hazırlığı için ne yapmam gerekir nasıl başlamam gerekir tyt test soruları alıp çözerek mi ya da çok iyi dediğiniz test kitabı yayın evi var mı önereceğiniz yardim ederseniz çok sevinirim pek bilmiyroum nasıl çalışılir
Youtubede üniversite hazırlık için birsürü hocalar var onlardan konu anlatımını dinleyip ardından kolay bir yayından test kitabi alıp başlamanı öneririm. Daha sonra konularını pekiştirince orta düzey yayın kitap al böylelikle kendini denemiş olursun. Her gün en az 20-30 soru paragraf çözmeni öneririim malum artık Türkçe sorularının yarısından fazlası paragraf. bu soru sayısını her ay arttırabilirsin. Ek olarak konularını iyice pekiştirdiğini zaman genel denemeler ve branş denemelerle bunu desteklersen sana çok faydası olacaktır. Şimdiden başarılar diliyorum sakın pes etme umudunu yitirme
Cevap
2Cevap
Al iste soru bankasi çöz cok yanlis cikarsa konuyu bir daha gozden gecir iyi anla tekrar test cöz
Naçizane tavsiyem notları sesli okuyarak ses kaydı alman tabii önemli gördüğün yerleri çıkmış sorular testler çöz ama sesli okuyup kaydettiğin notları gece yatmadan 1 saat kulaklık takıp dinle sınavda cok işine yarar aklında kalır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?