Üniversiteye gitmekten çok korkuyorum, siz ailenizden ilk ne zaman uzak kaldınız?

19 yasındayım mezuna kalmıstım bu sene kazandım istemedigim bi sehir de olsa kazandım (bursa bilecik arası 96km) yaklasık 1.5 saatlik bi mesafeye gidicem ama cok korkuyorum ailemden nasıl uzak kalıcam su zamana kadar hep pısırık buyudum hic tek basıma bi yere gidip onlardan ayrı kalmadım kendi sehrimde bile fazla gezip tozmadım cumartesi gunu gidicem gunler yaklastıkca strese giriyorum stresten hasta oluyorum cevremde kime baksam 500-600km uzaga gidiyorlar 1000km uzaga giden bile var onlar anca tatillerde eve gelebilcekler oysa ben her hafta sonu bursadayım ailem her hafta sonu gelmemi istiyor maddi anlamda cok destek saglıycaklar durumumuz iyi sayılır ailemin tek istedigi okulu bitirip gelmek yakın mesafe olmasına ragmen evimden ayrılmak istemiyorum her gun stresli uyanıyorum 2 gun sonra nasıl ayrılıcam evimden nolur tavsiye verin cok korkuyorum
Üniversiteye gitmekten çok korkuyorum, siz ailenizden ilk ne zaman uzak kaldınız?