Kampüse gitmekten korkuyorum, bu sorunu yaşayan var mı?

ismini vermek istemiyorum ama türkiyenin en başarılı üniversitelerinden birini kazandım bu sene. fakat hazırlıkta derslerimi uzaktan yaptıkları için okul ortamına hiç giremedim. bir kere kampüse gittim ve girer girmez bi çekinme geldiği için oturup kaldım sonra direkt çıktım. özellikle İstanbul'a gelip yerleştim, burada başka okullardan arkadaşlar edinip onların ortamlarına kadar girdim. aşırı miktarda içine kapanık biri değilim, çekinsem de böyle ortamlara giriyorum ve hoşuma gidiyor. fakat kendi okuluma gitmedikçe çekincem daha da arttı. anlamsız bir şekilde o kampüs ortamına girmekten çok korkuyorum. o ortamdakiler genelde baya dışa dönük konuşkan hareketli insanlar. kendimi okuldaki tek garip ve çekingen insanmış gibi hissediyorum. bu canımı çok sıkıyor çünkü okulum çok güzel ve tadını çıkarmak istiyorum gidip ordan da ortam yapmak istiyorum ama gidemiyorum bir türlü. eninde sonunda oraya ayak basmak zorunda da kalacağım. bu sorunu daha önce yaşadınız mı ve yaşadıysanız nasıl çözdünüz? :(
Kampüse gitmekten korkuyorum, bu sorunu yaşayan var mı?