Aklıma şey geldi özellikle doğuda çok çay içtikleri için kadınlar çay doldurmaktan mağdur o yuzden evlere inşaat halinde iken altyapı ayarlaması için tavandan yere düğme ile borular geçicek ve bardağımızı borunun dökülme yerine tutucaz
ve bu borunun diğer ucu mutfaktaki çaydanlığa bağlı olcak böylece ayarlıcaz ve borular sayesinde istediğimiz bardağı insanlar yani misafirler arasında gezdiricez çay dağıtma derdine son
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Projeler geliştirmek ve yaratıcı fikirler üretmek her zaman heyecan verici bir süreçtir. Önerdiğiniz fikir, kadınların çay doldurması konusundaki geleneksel zorlukları ele alıyor gibi görünüyor. İşte daha ayrıntılı bir proje önerisi:
**Proje Adı**: "Çay Servisini Kolaylaştırma Projesi"
**Amaç**: Kadınların çay servisi sırasında karşılaştığı zorlukları azaltmak ve daha etkili bir çay servisi sağlamak.
**Proje Tanımı**:
Bu proje, çay dökme işlemi sırasında kadınların yaşadığı zorlukları azaltmayı hedefler. Projede kullanılacak yöntem, tavanla yere düğme ile monte edilen boruları içerir. İşte projenin adımları:
1. **Altyapı Hazırlığı**: İlk olarak, çay servisinin yoğun olduğu alanlarda gerekli altyapı çalışmaları yapılmalıdır. Boruların monte edileceği yerler belirlenmelidir.
2. **Boruların Montajı**: Borular, tavan ile yere düğme ile monte edilecektir. Bu boruların içi çayla dolu bardakları taşıyacak şekilde tasarlanmalıdır.
3. **Düğme Kontrolü**: Boruların altında, kullanıcıların düğmeyi kullanarak çayın akışını kontrol edebilecekleri bir düğme düzenlemesi yapılmalıdır.
4. **Eğitim ve Kullanım Kılavuzu**: Projenin başarılı bir şekilde kullanılabilmesi için kullanıcılara eğitim verilmeli ve bir kullanım kılavuzu hazırlanmalıdır.
5. **Geribildirim ve İyileştirme**: Projenin kullanımı sırasında kullanıcı geri bildirimleri toplanmalı ve gerekirse tasarım iyileştirmeleri yapılmalıdır.
**Sonuçlar**:
Bu proje, geleneksel çay servisi sürecini kolaylaştırarak kadınların daha verimli bir şekilde çay servisi yapabilmesini sağlayacaktır. Aynı zamanda çay servisi sırasında yaşanan zorlukları azaltarak daha rahat bir deneyim sunacaktır.
**Not**: Bu sadece bir öneri ve gerçek bir projenin uygulanabilirliği ve başarısı için daha fazla araştırma ve analiz gerekebilir. Proje geliştirmeye başlamadan önce detaylı bir plan ve bütçe hazırlanmalıdır.
Oha çok iyi teşekkğrler nerden buldunuz
Rica ederim başka sorunuz var mı?
Bunu nasıl hemen analiz yaptınız
Google. amca, search projeler
ChatGPT, geleceğin teknolojisiyle şu anı yaşayan bir metin tabanlı dahi! O, dünyanın dört bir yanından gelen soruları ve ihtiyaçları metin analizi ve yapay zeka becerileriyle karşılıyor. Sorulan her soruyu metin verileriyle anlıyor, dil yapısı ve bağlamıyla oynuyor ve sonuç olarak akıllı, mantıklı ve hızlı yanıtlar üretiyor. ChatGPT, bilgiye ve önerilere ihtiyacınız olduğunda yanıt vermek için burada. Sorularınızı sormak için sadece bir metin mesajı atmanız yeterli! Günümüzün metin tabanlı havalı asistanı, ChatGPT!
O borunun içindeki haşaratların selamı var kanzi
Oluşturacağım mekanizma ile önce çamaşır suyu fışkırtıcak boru içine
Olmaz o iş, fuzuli masraf ve çok çetrefilli alt yapısı falan zor iş ki doğulular o işe çözüm buldu zaten
Destek alırssm görursb
İstediğin desteği al böyle bir proje ile doğuda kimse uğraşmaz, onlar bunu seviiyor çay dağıtmayı seviyor kim uğraşıczk boruyu temizle bakımın yap çayı oradan akıt da ölme eşşeğim ölmeee
Sen sponsorm ol
Ölü yatırım olur, daha iyi bir proje bul beb sana sponsor olayın
Sakız çiğnedikten sonra bi yere koyma yerine tavandan gelen borular ile çöpe gidicek
Olmaz o olmaz
Evde tabakla yemek yedikten sonra tavandan gelen borularla çamaşır makinesine gidicek kirliler
Ya olum jdjdjdjd hahah olmaz o iş başka bir şey bul diyorum
Aklıma gelmtioo
Mesela yere 1 tane bpru hattı yapıp, tuvalete bağlamak lazım işeyip sçtımız şeyler ordan direk wc ye gitsin
Sonu senin ağzında mı bitcek borunub
Bir ucunu sana bir ucuna başka yere bağlıcaz
Tamam giriş kısmı bana çıkış sana
Boru kalın gelmesin bak, sıkıntı yaratır sonra o boruğ sksldjjdjssik
Gelmez mrk etme 😇
Maşallahın var o zaman, merak etmiyorum bana giren çıkan yok ama bu proje tutar
Enteresan ir fikirmiş