Eğitim & Kariyer Boyle ders çalışma olur mu sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Cezalı ders çalışma oynuyoruz Güncellemeler+1 yıl Ne gıbı cezalar eklemelıyıx Güncellemeler+1 yıl Cinsellik dısı Boyle ders çalışma olur mu sizce? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
SekstingPadişahı Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl ders çalışan kişilerin yaşları kaç? Cevabım ona göre değişecek çünkü :D 0 3 Yorumla Soran +1 yıl 20/24 arası Yorumla SekstingPadişahı +1 yıl Tamam erişkinler o halde, dersi erken bırakanı yatırıp skin. akıllansın tembel pust. Yorumla Soran +1 yıl O kadar degıl bee Yorumla
Quijote Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Çalışmaya bahane olması iyi bence aferin size 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tesekkur ederim Yorumla
BayyBilen Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl ceza alınca ne yapıyorsunuz :) 0 40 Yorumla Soran +1 yıl Uyguluyoruz Yorumla BayyBilen +1 yıl ne cezası veriyorsunuz mesela Yorumla Soran +1 yıl Soguk dus acı biber Yorumla BayyBilen +1 yıl başka Yorumla Soran +1 yıl Aldığı nota baglı Yorumla BayyBilen +1 yıl duşa karşınızda mı giriyor. Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla BayyBilen +1 yıl kız erkek karışık mı Yorumla Soran +1 yıl Hayır sadece kız Yorumla Soran +1 yıl Cunku erkekler sacmalıyor Yorumla BayyBilen +1 yıl anladım Yorumla BayyBilen +1 yıl soğuk duş aldın mı Yorumla Soran +1 yıl Soguk dus almadım Yorumla BayyBilen +1 yıl ceza almadın mı Yorumla Soran +1 yıl Aldım ama bu ceza denk gelmedı Yorumla BayyBilen +1 yıl ne ceza aldın peki Yorumla Soran +1 yıl Ayaklarımı buzlu suda bekletme Yorumla BayyBilen +1 yıl anladım. hafif bir ceza almışsın Yorumla Soran +1 yıl Yani farklı cezalar da aldım tabı Yorumla BayyBilen +1 yıl ne gibi burdamı anlatırsın. özelde mi Yorumla Soran +1 yıl Tık cezası aldım mesela Yorumla BayyBilen +1 yıl o nedir. nasıl cezadır Yorumla Soran +1 yıl Ortaya bırını alıyorsun Allah ne verdı ıse tıkı ıle oynuyorsun Yorumla BayyBilen +1 yıl senin nerenden tikin var Yorumla Soran +1 yıl Bel ve ayak tabanı Yorumla BayyBilen +1 yıl anladım. bel kötü ama Yorumla Soran +1 yıl Tabii ki taban da öyle Yorumla BayyBilen +1 yıl taban öyle bel boşluğu daha fena. bir keresinde birine yaptık altına çiş yaptı Yorumla Soran +1 yıl Tabı tutamıyor ınsan Yorumla BayyBilen +1 yıl başına geldi mi Yorumla Soran +1 yıl Tabı kı Yorumla BayyBilen +1 yıl offf Yorumla Soran +1 yıl Bılemezsın Yorumla BayyBilen +1 yıl neden Yorumla Soran +1 yıl Dayanamam cunku Yorumla BayyBilen +1 yıl anladım. özelde konuşmak ister misin Yorumla Soran +1 yıl Olur Yorumla BayyBilen +1 yıl takip atan sen misin Yorumla Soran +1 yıl Evet.. Yorumla BayyBilen +1 yıl tamam Yorumla
_ŞeytanRuhlu_ Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Ceza ne mesela mutlu son var mı 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yok artık Yorumla
emrecn34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 76% +1 yıl Harıka bence 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Yani Yorumla emrecn34 +1 yıl Cezalar ne Yorumla Soran +1 yıl Degısıyor Yorumla emrecn34 +1 yıl Ne gibi Yorumla Soran +1 yıl Herkes bir ceza soyluyor o yüzden Yorumla emrecn34 +1 yıl Anladım guzel yaa Yorumla Soran +1 yıl Evet eglencelı Yorumla emrecn34 +1 yıl Başarılar dılıyorum Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Pilates22Cm Takip Et Bilge Yaş: 28 +1 yıl şişe cevırme gıbı mı? 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Benzer Yorumla Pilates22Cm +1 yıl sıse cevırme nasıl Yorumla Soran +1 yıl Herkes bir ceza soyluyor sıse neyı gosterırse o Yorumla Pilates22Cm +1 yıl dogruluk mu cesaret mı Yorumla Soran +1 yıl Onun gıbı degıl Yorumla Pilates22Cm +1 yıl onu oynamadınmı Yorumla Soran +1 yıl Oynadım Yorumla Pilates22Cm +1 yıl en zor aldıgın soru neydı Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl O nasıl oluyor ya 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Bır konuyu anlatıyor ya da o konu ıle ılgılı sorular cozuyoruz Yorumla Soran +1 yıl Dusuk alan ceza alıyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladımm nasıl cezalar varr Yorumla Soran +1 yıl Önceleri kahve yap makarna yap bulaşıklar senın gıbıydı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Güzelmiş zor değil Yorumla Soran +1 yıl Tabii arada farklı cezalar koyuyoruz bazen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne gibi? Zorlayıcı mı Yorumla Soran +1 yıl Mesela bazen cıddıye almıyorlar Yorumla Soran +1 yıl O zaman sözlüye cekıyoruz Yorumla Soran +1 yıl Tüm grup onun üstüne oynuyor Yorumla
viperttttt Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Uç cezalarda var mı? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne gıbı Yorumla
sıkıntıdanpatlayano Takip Et Xper 5 Yaş: 20 +1 yıl ne cezalı 0 17 Yorumla Soran +1 yıl Sacma sapan bir cok ceza var Yorumla sıkıntıdanpatlayano +1 yıl bende katıla bilirmiyim Yorumla Soran +1 yıl Nasıl bir ceza dusunuyorsun Yorumla sıkıntıdanpatlayano +1 yıl kayıp edenle aynı odaya gir 30dk durun orada Yorumla sıkıntıdanpatlayano +1 yıl ama çıplak durucak kayıp eden ne derse yapıcak Yorumla Soran +1 yıl O kadar degıl Yorumla sıkıntıdanpatlayano +1 yıl bende katılmak istiyorum buna Yorumla Soran +1 yıl Öyle mı Yorumla sıkıntıdanpatlayano +1 yıl öyle Yorumla sıkıntıdanpatlayano +1 yıl olur mu Yorumla Soran +1 yıl Aklında nasıl bir ceza var Yorumla sıkıntıdanpatlayano +1 yıl katılınca söylerim Yorumla Soran +1 yıl Olmaz oyle Yorumla sıkıntıdanpatlayano +1 yıl cezam bir erkek arkadaşına ona aşık olduğunu de kapat 5 dk cevap verme Yorumla Soran +1 yıl O kadar da degıl Yorumla sıkıntıdanpatlayano +1 yıl ne kadar peki mi Yorumla sıkıntıdanpatlayano +1 yıl mk... Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl saçma 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Olabılır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl olabilirse sorma bacı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
ders çalışan kişilerin yaşları kaç? Cevabım ona göre değişecek çünkü :D
20/24 arası
Tamam erişkinler o halde, dersi erken bırakanı yatırıp skin. akıllansın tembel pust.
O kadar degıl bee
Çalışmaya bahane olması iyi bence aferin size
Tesekkur ederim
ceza alınca ne yapıyorsunuz :)
Uyguluyoruz
ne cezası veriyorsunuz mesela
Soguk dus acı biber
başka
Aldığı nota baglı
duşa karşınızda mı giriyor.
Evet
kız erkek karışık mı