Herkes öğretmenlik bitti çok zor atanmak diyor ama bazı kolejlerde güzel para veriyorlar istediğim 3 branş var
-Edebiyat, Tarih Ve Beden eğitim öğretmenliği 3 üne ilgim var başka brans istemiyorum sizce okuyayım mı?
(Bu arada paramedik son sınıfım)
Herkes öğretmenlik bitti çok zor atanmak diyor ama bazı kolejlerde güzel para veriyorlar istediğim 3 branş var
-Edebiyat, Tarih Ve Beden eğitim öğretmenliği 3 üne ilgim var başka brans istemiyorum sizce okuyayım mı?
(Bu arada paramedik son sınıfım)
Sevdiğin 3 bölümde de halihazırda mezun sayısı baya fazla olduğundan iş bulma ve atanma olasılığın bir hayli az. Eğer şuanki mesleğinden memnunsan işine devam et değilsen mesleğini bırakmadan bunları oku bitirince bir daha sonra bir daha düşünürsün
Hocam benimki ön lisans
Anladım sağol :)
Cevap
4Cevap
Sevdiğin işin peşinden koş para vs. Hiç önemi yok mutluysan devam et
Paramediğide severek seçtim ama böyle öğretmenlikte cazip geliyor ama önü kapalı diyen çok var
Senin hayatın senin kararın boş ver denilenleri
Ama işsiz kalacağını bile bile okunur mu?
Yani bence inanarak yaparsan imkansız diye bir şey yok
Ben edebiyat’ı 3. Yılımda bırakmıştım 2015’te
Aaa neden
Olma.
Nedan
Korku neden
İşsizlik korkusu
anladım.
özgüven varsa her türlü iş bulursun öğretmenlik yaparken zorlukla karşılaşırım diye çekiniyorsun sandım
Özellerde 3 kurusa sürünürsün diyen cok var ya
daha rahat meslek ama düşününce ders anlatıp durucan işte :D
paramedik stresli biraz sanırım gerçi sağlıkçıya her zaman ihtiyaç var öyle de demeyelim zor diye insanları yıldrımamak lazım
Paramediğide severek seçtim zatende öğretmenlik geliyordu bana herkes okuma dedi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?