Yurdu sevmiyorum bana hapishane gibi geliyor.4 kisilik odada nefes bile alamiyorum. Her gun agliyorum. Gunumun 4 5 saati yangin merdiveninde aglayarak geciyor. Tek kisilik oda tutmak icin maddi gucum yok.1 haftaya gidiyorum ne aci?
2 ay
Yurtta ağlamamak icin ne yapmaliyimm?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben de ilk gün çok ağlamıştım, ama giderken yatağımı bile öptüm çok özlüyorum canım yurdumu
Nasil oldu yurdun neyini seviyorsun?
Her şeyini çok seviyorum ama mezun oldum ben bir yıl oluyor
Yurt hic rahat degil ama koridorlarda gezmekten ayaklarim su topladi. Oda kucucuk, yemekler kotu yapiliyor, insanlar sahte ve terbiyesiz. Sen bu seylerle karsilasmadin mi?
Yemekler kötüydü oda arkadaşlarımla çok kavga ettim ama onları bile özlüyorum sen nasıl görürsen öyle gelirler sana 🌸
Kanka sen kizilderili falansin herhalde 🙃
Bak söylenirsen de söylenmezsen de orada olmak durumundasın. Kendine bu işi zor etme tadını çıkar ahh keşke o günlere dönsem. Şimdi kalk ve tadını çıkar en güzel yıllarının
Kanka hayatimin en aci dolu yilini orada gecirmis olabilirim ne arkadasim var ne kimsem orada tek cafelere giderdin saglik soeunlaeim tetiklendi ölmeden öldum ben
Arkadaş sana gökten gelmeyecek kalk konuş iletişime gir. Allah şifa versin sana. Bol dua et ben de sana dua edicem
Ya edindim herhalde grubum vardi hatta yanlsi kisilerdi ayrildim icime kapandim
Ooo çok ayrılır o gruplar ben ilk sene çok farklı son sene çok farklı kişilerle takılırdım
İçine kapanma onlar olmaz başkaları olur
Cok haklisin ben artik ark edinmeye de utaniyorum bak grubunda cikinca ortada kaldi bize yapisiyor diyebilirler diye.
Kimin ne dediği önemli değil insan iletişim içinde olması gereken bir yapıya sahip. Sen varsın ve bu dünyadasın dimi o yurttasın orayı kazandın ve ordasın şimdi bunlar için şükret ve kendini var et tatlı kuzu. Rabbim korusun seni
Tesekkur ederim Inşallah her sey gonlunce olur.😊
Senin daha daha çok gönlünce olsun
Rica ederim bebişim benim korkma kimseden eksiğin de fazlan da yok 🌷🌸✨
Ailenle aynı şehirde okusaydin keşke öyle eğtim hayatın rezalet geçer
Aile evinde de huzur yok ki
Başlarda hep öyle olur. Sonra birkaç arkadaş edinirsin. İleride ömrünün en güzel günlerinin o yurtta geçtiğine kanaat getirirsin.
Benim Inşallah 2. senem ama..
Erkek olup 12 ay askerlik yapsan ne yapacaktın acaba
Annem zaten yurtta kalmaya asker ocagi diyor
Bir nevi öyle
ya bence ordakı kısılerle arkadas bul dert ortagı gıbı
Kimse kimsenim derdini dinlemiyor icimizi bayiyorsun diyorlar
Bence sabredin.. ve kimseyi takmayın