Kadın yönetici ile calistim, ekibin tamamına yakını da kadındı. Cehennem gibiydi.
Erkek yönetici nasıldır? Görüşmede dahi tavırları çok narsist geldi, allaaahm sen yardım et.
Kadın yönetici ile calistim, ekibin tamamına yakını da kadındı. Cehennem gibiydi.
Erkek yönetici nasıldır? Görüşmede dahi tavırları çok narsist geldi, allaaahm sen yardım et.
Kadın yönetici ile çalışmak zor olur o noktaya gelmiş kadın çok pimpirik, disiplinli ve genelde egolu oluyorlar.
Benim yöneticisi olduğum ekiptekilerle arkadaş gibiydik hiç sorun yaşamazdık ama şirkette kadın yöneticisi olan ekipler genelde sikayetcilerdi durumdan.
Ben ik da çalıştığım için genelde kadın ekip arkadaşlarına ve kadın yoneticilere denk geliyordum hep.
İlk olacak ama iş hayatindaki erkeklerde çok narsist ve kadınlara üstten bakıyorlar.
Şu oluyor sadece kadın çalışan birçok meslek grubunda yöneticiler gözünde bir tık daha iş görme bakımından erkeğe göre eksik görülebiliyor. Benim de bu şekilde baktığım oldu ama arka planda ve iş paylaşımında pozitif ayrımcalık kazanabiliyorsunuz.
Örneğin mesai yapılması gereklidir kadından çok erkeğe yüklenilir. Kadinlara karşı üslup daha nazik olur gibi gibi...
Bu avantaj bir üst yönetim gözünde daha da belirgindir ve ciddi avantajları var.
Benimle aynı pozisyonda olan kadın yöneticilerin avantajı benden çok daha fazlaydı onlara yapılan destekler tolereler bana yapılmıyordu.
Cevap
10Cevap
Kadın yönetici tabi ki de
Erkek yönetici daha stabil her zaman. Katıysa hep katı narsistse hep narsist daha tahmin edilebilir. Kadin yonetici asiri dengesiz ve savruk. Sorumluluk alma noktasinda da kadin yoneticiler daha zayif oluyor genelde hatalarini takima yikma cabalari var
Erkek yönetici kadınlar çok disiplinli oluyor bu da sıkıyor insanı
Mukemmelliyetciyim adı altında hemcinslerine eziyet ediyorlar gerçekten.
Hele ondan güzel biri varsa her fırsatta onu ezmeye, küçük düşürmeye çalışıyorlar
Bence erkek yönetici ya çoğu kadın maalesef hem cinsine karşı daha acımasız davranma eğiliminde oluyor.
Kadınlar çok fena oluyorlar ya. Erkek daha iyi bence.
Kadın yönetici erkek için iyi erkek yönetici kadına iyi
Bana da öyle geldi bir an.
Ekibimizdeki erkeklere kadın yöneticinin nasıl davrandığını düşününce🤔
Öyle zaten herkes karşı cinsine daha iyi davranır
Benim akranim bir de , çok büyük değil
Umarım yazılmaz.
Erkek yönetici iyi.
Kadın yöneticiler diğer çalışan kadınlara laf geçiremiyorlar
Bunun cevabını her iki cins yönetici ile çalışanlar bilir
Kadinlar daha bir tepeden bakar, erkekler olanı olduğu gibi kabul ettirir. ben kendimde biliyorum. yonetmek zor iş yani
Kadın kadının kurdudur.
Liderlik vasfı erkeğindir
İyi yöneten diyorum
Kadınlar kötü.
Kadın kadını cekemez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?