Erkek Yöneticim de oldu bayn da. Erkek yöneticim çok iyi biriydi işini gayet güzel yaprdi ellinden geldikçe yardım ederdi bizi anlayan rahat biriydi. Bayan yöneticim hep sitres işte yetişmez vs. Ondan çok çektim baya baya arkadaşımda çekti biz ne zorlukla kadına katlandık bir Allah bir biz aynı cinsten dik bizi anlamak yerine hep bize zulüm etti yani demem o ki erkek yönetici herzaman iyidir.
Eskiden bir yerde çalışıyordum Yönetici kadın olduğu için birçok konuda hep erkekliğimi kullanarak istediğimi yaptırıyordum Onlar nasıl kadınlığını kullanıyorsa ben de erkekliğimi kullanıyorum
Ben bir çok kadınla çalıştım , 2 si iyiydi 3 ü bunalıma sokuyordu beni , regl dönemleri ağır geçiyordu heralde , herkes severdi beni onlar sevmezdi neden bilmiyorum?
Valla benim hiç patron kadınım olmadı ama çalıştığım ortamda bir kaç tane kadın vardı onlarında maşallah ellerinden çok dilleri çalışırdı o yüzden pek sıcak bakmıyorum
Çok tanınmış yöneticiler ile çalıştım , her sohbeti yapardım erkek yöneticiler hep sorardı yurt dışında bişey istermisin diye kadınlar anca oraları anlatır yediğini gördüğünü anlatırdı