Bir kurumda öğretmenlikten ziyade özel ders vs vermek için formasyon almayı düşünüyorum sizce zaman kaybı mı
2 ay
Formasyon almak zaman kaybı mı?

Bir kurumda öğretmenlikten ziyade özel ders vs vermek için formasyon almayı düşünüyorum sizce zaman kaybı mı
Merhaba, onun için formasyona gerek yok ama şöyle bir detay var bu konuda. Çoğu kişi bunu bilmez. Siz yarın bir gün özel bir okulda çalışsanız bile eğer formasyonunuz yoksa uzman olarak atanırsınız yani yardımcı öğretmen olarak gözükürsünüz. Orada kadrolu bir öğretmen olmadan siz o kuruma giremezsiniz yani o yüzden bu işi yapacaksanız tam olsun. Formasyonunuzu alın. Dünyanın binbir türlü hali var. Devlette çalışırsınız belki yani kimbilir? Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Ben biyologum formasyon alarak öğretmenlik yapma fırsatım olsun diye istiyorum ama zaman kaybı mı diye düşündüm siz bu özel okul konusunda normal öğretmenlerden mi bahsettiniz bizi de kapsıyor mu bu dediğiniz teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
Rica ederim. Evet, normal orada çalışan öğretmenlerden bahsettim. Zaman kaybı değil zaten 1 yıllık eğitim. Hafta sonu grubuna aldırırsınız kendinizi. Sadece cumartesi ve pazar günleri derslere katılırsınız.
Haklısınız tekrardan teşekkürler ☺️
Rica ederim :)
Cevap
2Cevap
Özel ders için formasyona gerek yok
Biliyorum bunu ama bir eğitimin olması daha güven verici olacaktır diye düşündüm
Alakası yok.
Verdiğin dersin niteliğine göre belirlenir bu
Peki dershanelerde etüt falan verebiliyor muyuz? Siz öğretmen misiniz
Verebilirsiniz. Buna engel yokki
Hangi bölüm sizin
Ben mühendisim
Biyoloji
Dershaneler için formasyonun onemiyok.
Zaten para. kirpmak için yer ariyorlar
Özel yerlerde formasyonun yoksa almaz ki
Anlamadım
Denemeye deger