Eğitim & Kariyer 2 ay Üniversite haftalık ders kaç gün olur? shey6 Takip Et Xper 1 Yaş: 18 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 üniversitede haftada kaç gün ders olur 2 yıllık ve 4 yıllık ikisi için de soruyorum Üniversite haftalık ders kaç gün olur? Cevapla 6 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
duramayan Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% 2 ay Eğitim & Kariyer konusunda 410 cevap paylaştı. önlisansta haftanın 5 günü ders vardı bizde ama arada hep boşluklar olurdu genelde gitmezdik boş olduklarında 0 0 Yorumla
aşkilettoperipellam Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% 2 ay Ben iki yıllık pazartesi galiba matematik vardı gerisi hep ders neredeyse günde 4 ,6saat ders oluyor dye hatırlıyorum 0 0 Yorumla
SarışınHukukçu Takip Et Master Yaş: 34 2 ay Eğitim & Kariyer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ders programına göre değişir. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
önlisansta haftanın 5 günü ders vardı bizde ama arada hep boşluklar olurdu genelde gitmezdik boş olduklarında
Ben iki yıllık pazartesi galiba matematik vardı gerisi hep ders neredeyse günde 4 ,6saat ders oluyor dye hatırlıyorum
Ders programına göre değişir.
Değişir orası
ortalama 4
değişken