Kpss'den +85 puana ulaşmak zor mu?

Elbette zorluğu vardır ama zaten ders çalışmayı, soru çözmeyi aşırı seven biriyim, liseden 17 yaşında mezun olduktan sonra depresyon, ailemin maddi, manevi yetersizliği gibi etkenler yüzünden sınavları erteledim çalışmadım ama içimde büyük bir çalısma azmi var çok özlüyorum test çözmeyi, matematiği. şimdiye kadar asgari ücretle çalıştığım yerleri hiç begenmedim cünkü;iş arkadaş ortamı kalitesiz, cahil, yaşca benden büyük insanlarla çevriliydi ve onlarla konuşmak zorunda olduğumda ne kadar gerici ve cahil olduklarını farkettim kendimi hep kötü hissettim aldığım ücreti adaletsiz ve yetersiz gördüm. Ailem çalışmamayı tercih etti hep bu sebeple ben onlara karşı çıktım çünkü istediğim hayallerim için maddi olanak asla sağlayamıyorlar bununla kalmayıp beni nasıl sevebileceklerini ne konuşacaklarını bile bilmiyorlar. onları beni var ettikleri için seviyorum sadece birde saygıdan seviyorum ama durumumuzdan hiç ama hiç hoşnut değilim, yarın kpss ye çalışmayı düşünüyorum erken uyanıp, ailem umarım bana kaynak ve kurs desteği sağlar:))
Kpss'den +85 puana ulaşmak zor mu?