İş görüşmesinden beri bunları yaşıyorum neredeyse 2 hafta oldu. Ne yapmalıyım?

Bir dil okuluyla almanca öğretmenliği için görüştüm ayın 8inde. İlan koymuslardi gittim görüştüm şartları çok hoşuma gidince beklemeye karar verdim. Arkadaşım da orada çalışıyor ve bana çok övdü orayı. Ben iş görüşmesinden sonra haftaya başlayacak mıyım diye sorduğumda diğer şubelerle görüşmem lazım dediler ve haber vereceklerini söylediler. Yeni bir dil grubu gelince bana haber vereceklerini söylediler. Beklemeye başladım 1 hafta oldu arkadaşıma sorduğumda baska bir öğretmenle daha konuştuklarını söyledi ve ona ekimde başlayacağını söylemişler bana kesin tarih vermediler. O bir de diger öğretmenlerin derslerini dinlemeye gozetmen öğretmen olarak gidiyormuş. Hatta Almanca öğretmeni grubuna eklemişler onu. Bqna ise her şeyi parça parça söylüyorlar ben yokum o grupta. Ben iş görüşmesi yaptığım hanfendiyi aradığımda yoğun oldukları için bana donemediklerini soyledi ve bana da gozetmen olabileceğimi söyledi. Gözetmen öğretmen olarak gitmek istediğimi söyledim bugün. Bana konuştunuz mu bir hocayla dedi. ben hocaları tanımıyorum ki tanistirmadiniz hangi sınıfın hangi dersi var bilmiyorum dedim. Tamam dedi ben haber vericem size dedi daha da bekliyorum. Ayin 8inden beri bekliyorum. Ay sonunda bir hoca işten çıkacakmış. O yüzden umudum var ama saha bana ders ayarlamadan baska hocalarla iş görüşmesi yapmalari ne kadar doğru? Ödemem gereken kiram faturalarim var buna rağmen boş boş bekliyorum. Bir düşünceniz tavsiyeniz var mı? Bu arada sirf bekleme sebebim baska bir dil okulu ile gorustugumde bana çok kötü sartlar sunmuslardi direkt reddettim. Bu yüzden buradaki işin olmasını çok istiyorum. Siz ne dersiniz?

İş görüşmesinden beri bunları yaşıyorum neredeyse 2 hafta oldu. Ne yapmalıyım?