flört bugün gider yarın gelir. bugün x kişisi olur yarın y kişisi olur. bu ay olmaz seneye olur seneye olmaz öbür sene olur. derslerin tekrarı yok zaman daha kısıtlı. dersler ve eğitim hayatının standardını belirleyecek. unut onu önüne bak çenen ve melankolikliğin değil kalemin çalışsın. bol şans
hassas bi insansındır normal. tavsiyem arkadaşlarınla ailenle vakit geçirip sosyalleşip kafa dağıtıp daha sonra ders çalışmayı denemen. eğer yine olmuyosa yeni flört bulmak kesin çözüm olacaktır.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
flört bugün gider yarın gelir. bugün x kişisi olur yarın y kişisi olur. bu ay olmaz seneye olur seneye olmaz öbür sene olur. derslerin tekrarı yok zaman daha kısıtlı. dersler ve eğitim hayatının standardını belirleyecek. unut onu önüne bak çenen ve melankolikliğin değil kalemin çalışsın.
bol şans
Siradan bi florte bu kadar anlam yuklersen oyle olur. Dersler daha onemli. Surekli mesgul ol unutursun
hassas bi insansındır normal. tavsiyem arkadaşlarınla ailenle vakit geçirip sosyalleşip kafa dağıtıp daha sonra ders çalışmayı denemen. eğer yine olmuyosa yeni flört bulmak kesin çözüm olacaktır.
Unut gitsin derslerin daha önemli
Başkasını bulman gerek mesela beni dene
Ne kadar ciktiniz