Arkadaşlar ders çalışamıyorum, düzenim bozuldu.. ne yapmam lazım?

Lütfen vaktiniz varsa bir okuyun yazdıklarımı😒
Yaşım şu an 20 ve okul hayatımda pek başarılı değildim. 10. Sınıfı mesela tekrarlamak zorunda kaldım 2 kere. Sonra çıktım okuldan okumak istemedim. Annem özel bir okul buldu, evde oturmamı istemedi yardımcı oldu bana. Şimdi tabi tekrar başladı herşey, okul dersler vs ama hepsi evden. Yani derslerimi yapıyorum ve gönderiyorum, sonuçları da bana gönderiyorlar. 2015ten beri kayıtlıyım orda 2021e kadar da kayıtlı kalacağım, ve sonra üniversite - tabi aylık para ödüyoruz az bir miktar da değil.. neyse ben konsantre olamıyorum derslerime odaklanamiyorum😓 otursam başına telefonu alıyorum elime.. İnstagram WhatsApp derken zaman çok çabuk geçiyor. Ne yapabilirim. Kurtulmak istiyorum okulumu bir an önce bitirip iyi yerlere gelmek istiyorum. Namaza başlasam daha da güzel olacak diye düşünüyorum ama sanki hiç bisey icin vaktim yokmuş gibi geliyor bana.. annem rahatsızdı birkaç ay önce şimdi iyileşiyor ama uyuyor sakinleştirici alıp. Ben de geç uyuyup onla birlikte geç uyanıyorum.. düzenim bozuldu resmen ya.. ne yapmam lazım
Arkadaşlar ders çalışamıyorum, düzenim bozuldu.. ne yapmam lazım?