Düşünüyorum az bir zaman kaldı, muhtemelen Kasım-Aralık gibi sonuçlanacak
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
6 yıldır kariyerim için yurtdışındayım zaten. Geçen sene temmuzda Türkiye’den çok iyi bir kurumdan iş teklifi alınca döndüm ülkeme ama yurt dışındaki refah seviyesine alıştığım için yapamadım Türkiye’de 1 yıl kalabildim tekrar döndüm.
Ben Türkiye'de yaşıyorum zaten eğitimi mi burada tamamladım işim gücüm hepsi buralarda. Mevcut düzenimden memnun olduğum için yani kısaca. Yurtdışına genel olarak gezmeye veya iş için gidiyorum sadece.
Gitmem diyenler şartlarından memnun olduğu için gitmiyor. Karın doymuyorsa şartlar zorluyorsa imkanı olan gider zaten. Karnın nerede doyuyorsa orası vatanı olur insanın.
Onlar vizyonsuz, tek derdi üç parça ekmekle karın doyurmak olan insanlar. Tabiki Allah'a şükürler olsun ama hani insanız, biraz insancıl yaşayabilmek hakkımız.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Giderim evet
Düşünüyorum az bir zaman kaldı, muhtemelen Kasım-Aralık gibi sonuçlanacak
6 yıldır kariyerim için yurtdışındayım zaten. Geçen sene temmuzda Türkiye’den çok iyi bir kurumdan iş teklifi alınca döndüm ülkeme ama yurt dışındaki refah seviyesine alıştığım için yapamadım Türkiye’de 1 yıl kalabildim tekrar döndüm.
Genç yaşlarda yurt dışı fırsatlarını değerlendirip deneyimini tecrübe edinin
Çifte vatandaşım zaten imkanım var ama tercihen Türkiyedeyim.
Hangi ülkeyle var
Bir batı Avrupa ülkesi. Doğal olarak dünyanın çoğu yerine gitme yaşama imkanım var.
Neden Türkiye vatan diye mi
Ben Türkiye'de yaşıyorum zaten eğitimi mi burada tamamladım işim gücüm hepsi buralarda. Mevcut düzenimden memnun olduğum için yani kısaca. Yurtdışına genel olarak gezmeye veya iş için gidiyorum sadece.
Gitmem diyenler şartlarından memnun olduğu için gitmiyor. Karın doymuyorsa şartlar zorluyorsa imkanı olan gider zaten. Karnın nerede doyuyorsa orası vatanı olur insanın.
Bravo sana
anında uçarım, vatandaşlık alınca da türk pasaportunu yırtarım
Ben vatanımı terk etmem filan diyen insanlar hakkında ne düşünüyorsunuz
Bunun için uğraşıyorum tek gitmem ama aşkımla gitsem daha iyi olur orada destek olacak biri lazım alisnn alışıncaya kadar
Bir dakika düşünmem giderim tabiki, tr bitti artık uzatmalara oynuyor.
Aslında ben vatanımı terketmem filan diyen tipleri merak ediyorum
Onlar vizyonsuz, tek derdi üç parça ekmekle karın doyurmak olan insanlar. Tabiki Allah'a şükürler olsun ama hani insanız, biraz insancıl yaşayabilmek hakkımız.
Anadil seviyesinde yabancı dil oldumu, Türkiye'de de iş imkanları olur
Evet giderim dilim yok fakat almanyada babamın akrabaları var mesleğimi edineyim gidicem oraya
Ben gitmek istemezdim ama düşünürüm ama şansım olsa ülke düzelmesini isterim
Kesinlikle giderimmmmm
Hiç düşünmem bile direkt onaylarım
Harbi gitmem diyenler niye
Evet kesinlikle gideri.
Bir denk getirsem hiç affetmeyecem 🙂
1 salise beklemem giderim
Yani neden gitmeyeyim essek miyim.
Gidiyoruz arada
giderim diyenlerdenim
Evet giderim
Ailem olmasa giderim