bölüme devam etmek
yeniden hayalin için sınava hazırlanmak
yurtdışına gidip herhangi bir işte çalışmak
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bu kesinlikle benim, şöyle söyleyeyim ben bölümü bırakma kararı çokça aldım, ama sonra dedim ki 4 yıl daha öğrencilik hayatı mı çekmek yoksa hayata mı atılmak..
2. olarak ise 4 yıl yeniden okumak yerine yüksek yapar hatta bütünleşik doktora yaparak 4 yılda dr. ünvânı alabilirim..
Ama gel gelelim yapmak istediğim meslek asla değil arkadaşlarım aşkla meslekle ilgileniyorken benim hiç ilgimi çekmiyor hiç emek edesim gelmiyor..
Ama dediğim gibi zaman faktörü girince işin içine ağlaya ağlaya bölümü bitirmeyi seçiyorum..
1. sınıfsan bırak ben 3. sınıfım 3 de bitiyor 4 e gireceğiz yani artık bırakmam maalesef akılsızlık olur..
hayatta her zaman mutlu olacağınız şeyleri seçin arkadaşlar benden size tavsiye :(
İstediğini yapmalısın aklını kullan içindeki sesi dinle ve öyle adımını at senin geleceğin hersey
Zaten ben yurtdışında yim sizi amal köp. ek afedersiniz işçi köle gibi çalıştırılar üç kuruşa. her şey pahalı burada bide dilimizde yok ne işiniz var burada? Çocuklarınızı nasıl egitceniz ne okuyucaklar daha siz biliyorsunuz ki dilli systemi. Oturun oturduğunuz yerde ya!!! Sanki gurbetçiler çok süper çok iyi normal kafaları var. Ben çalışa çalışa geçtim ama herkes aynı değil ki. Ben rahata zor kavuştum annem babam çok fedakar di neler çektim ben. Kendime çekmedim piskolijk şiddet kalmadı dışardan da. En iyisi sürüden ayrılmamak. Kimini kurt kapıyor. Uyuşturucu batağı birdada var şımarık çocuklar
Çok iyi olduğunu sanmayın Avrupa'nın bakın Fransa'ya sokaklarına. Almanya da karışık fakir he zengin çok fakir var ama İtalya beli zaten Yunanistan. Daha dün İsveç bankası batıyordu
Tabi sağlık sigortamız iyi ona bir şey demiyorum ama her şey çok pahalı Allah kolaylık versin herkeze
yurt dışında hayalin olan işle ilgili okuyup aynı zamanda çalışmak 👌🏼
Cevap
18Cevap
Bence yurt dışına git orada çalış
Yurtdışına gidip herhangi bir işte çalışarak ülkem yaşayamadığım hayalimi yaşamak.
yurtdışına çıkabilme durumun var mı yoksa sadece bir düşünceden ibaret mi eğer yurtdisina çıkabilme ihtimallerin varsa imkanın varsa git
var
Hayaline yönelmek gerekir eger yurt dışında hem çalışıp hem okuma fırsatı varsa oda dikkate alınabilir
Ha deyince gidilebiliyor mu yurt dışına, ya da nereye gitcen seni mi bekliyorlar
kardeşim orada istesem yarın da giderim
bu soru birazda beni anlatıyor kendim üzerinden örnek vereyim şu an yurt dışında yaşıyorum hem mesleğimi yapıyorum hemde okuluma devam ediyorum
Bölümüne devam edebilirsin, ama başka bir tercihinde varsa yeniden sınava girebilirsin
Yurt dışında hayalimi gerçekleştireceğime inanıyorum
Yeniden sınava hazırlanmak hayaller önemli bence hayal demek hedef demektir
Yurt dışı diyenler çoğunluk olacak. Haklilarda tabiki
Hayalin olan bölüme ve senin girişimciliğine göre değişir.
Yeniden hayalim için sınava hazırlanmakb🧸🤓
Yurtdışında çöpçü olmak daha iyi
Amerikada bok temizlemek
Yurt dışına gitmek en iyi seçenek
Yurt dışı daha cazip geldi
Bölüme devam etmek
Yurtdışına çıkmayı çok isterim..
Parasal olarak yurt dışı tabiki
Hayalin için yeniden sınava hazırlanmak
Hayalinde olan sey için cabalamalı insan
En iyisi
Yurt dışı
yeniden hayalin için sınava hazırlanmak
Yurtdışına gidip çalışmak
Hayalin için yeniden sınava hazırlanmak
birini bitir ondan sonra digeri
hayalındekı tam nedır?
OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENİ
pekı olma sansı var mı sence
yani çabama bağlı eğer çalışma kararı verirsem yaparım
senle uzunca konusalımmı?
yurt dışı mantıklı gibi
y. dışına git kanka pizzacı falan olursun :D
hdDFALJDH cidden türkiyeden gelenler direk kendine ait dönerci pizzaci aciyo manyak para yapiyolar valla cok zekice
Yurt dışı
yurtdisi secenegin varsa dusunme bile
yurt dışı
Yurt dışı tabiki
Yurtdışına git
Devam etmek
yurt dışı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?