merhaba tıp kazandım 1. sınıfım bugün yurtlar açıklandı ve çok saçma şekilde tip1 6 kişilik banyo tuvalet ortak yurt çıktı? ben o ortamda nasıl ders çalışabilirim yurdum 4 blok diğer bloklarda böyle bir sorun yokmuş babam yurdu aradı müdürle görüştü oda değiştirme olur dimi arkadaşlar yoksa ben orada asla kalmam. bilgisi olan varsa yazabilir mi ne yapmam gerekiyor
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Çalışma odaları var odada çalışmak zorunda değilsin ki
ben 2 yillik okumuyorum 6 sene boyunca calisma odasinda calismak pek kolay degil sanki
Yurt bulduğuna şükret
Çalışma odaları var odada çalışmak zorunda değilsin
Kampüse yakınsan kütüphane var WiFi sinirsiz olur kyk da WiFi sorunlu
Nakil olur dönem ortasında falan yerler boşalabilir gerçi bu devirde zor ev tutmak bile mesele
yurt bulduğuna şükret ne demek pardon? çoğu üniversitede tıp öğrencilerinin odası ayrı oluyor ayrıcalık tanınıyor yani ben öyle biliyordum yurt çıktığına sevindim tabi ki ama evde odam ayrıyken 6 kişilik odaya şükretmemem normal ve sadece değişirmi başka yurda değil bloğa geçiş hemen olur mu diye merak etmiştim.
Yurt çıkmayıp da ne yapacağını bilmeyen çok kişi var bende senin dediğin tip yurtta kaldım 4 sene de konuşmayı devam ettirmeyecegim cimere yaz belki tip okuyorsun diye vip hizmet verirler :) başkası yardımcı olsun size hayırlı geceler
ilerde cocugun tıp okursa ona da boyle dersin biraz empati hayırlı geceler
Tıp okuyor diye kendini yüksek görmesine izin vermeyeceğim kesin
yüksek görmüyorum olanı söylüyorum o kadar sinirliyim ki 2 yıllık uyduruk bölüm okuyan insanlar 3 kişilik odada kalıyorken benim 6 kişilik odada kalmam pek adil değil sanki anlamissindir umarim
Yurt ve bölüm kavramları alakasız kyk sistemi atıyor sizi zaten
Üni kendi bünyesinde yurdu varsa o ayrı bizim üni de tarim fakültesi öğrencileri ayricalikliydi mesela özel yurt tahsis ediliyordu iş imkanı vs vs.
Genelde benzer fakültede ki öğrencileri bir araya getirirler
anladim tesekkur ederim umarim ben gittigimde benim icinde aynisi olur
Yüksek görmüyorsanız kelimelerinizi dikkatli seçin burdan öyle anlaşılıyor çünkü
Onyargili olmayı şu an anlıyorum gayet normal bir durum belirtmeliyim
3 kişi olup anlasamayacaginiz kişiler olmasındansa 6 kişi olup kafa dengi olsun derim 1 tane numune kişinin bana odayı zehir ettini bilirim
Çalışma odaları olacak elbet ama genelde ses olacaktır çene yapan vs o yüzden Kampüse yakınsa üni kütüphane tercih edilmeli ve WiFi sorunu içinde aynı şekilde
Sonuçta ev ortamında değilsiniz bazı şeylerden feragat etmeniz gerek, koku mesela veya uyurken ışık açılması veya horlama gibi bunlara zamanla alışıp tolore etmeniz gerekecek
aynen kütüphaneyede gidebilirim
ama yurtta oldugumda banyosu vs baya sıkıntı
ben yeterince bazi seylerden feragat ettim ve Şu an digerlerine nasil oda verildiyse bana da oyle verilsin istiyorum yurt muduruyle konustuk ayarlanir demis ama bilmiyorum gercekten cok tuhaf tavsiyelerin icin teşekkür ediyorum
Öyle düşünmeyin lütfen banyo ortak olsun fark etmez kabinlerle ayrıdır hatta ben oda arkadaşım duş alınca bende farklı kabinde duşumu alırdım duş alıp sohbet ederdik ben erken çıkıp suyunu kestigim oldu böyle güzel anılarınız olacak
Hatta yeni tip yurt yapıldı sırf ortamımız bozulmasın diye geçiş yapmadık biz
Ayarlanır benim zamanda eve çıkan çok du ama şu an sıkıntı yani öğrenci geçinemiyor ki ev tutsun ihtimal azalır ama yinede boş yer açılacaktır tetikte kalırsınız nakil yaparsınız olmayacak bir şey degil
Değişirse ne âlâ ama zaten katlarda çalışma salonları olur. İnsanlar oralarda çalışıyor
sınıftaki diğer arkadaşlarım 3 kişilik odalardayken 6 kişilik oda çıktı 6 sene okuyup 6 kişilik odada kalmak ne allah aşkına.. umarım değişir o kadar kötüyüm ki şaka gibi
Değişir sen merak etme ama gerçekten yurt çıktığı için Şükret. Gidince anlarsın
umarım dediğin gibi olur gidince neyi anlayacağım biraz açar mısınız
Yurt çıkmayan ev arayan veya özel yurtlara fahiş paralar ödeyen arkadaşlarını görünce belki de 10 kişilik odaya razı olursun. Ama sana hak veriyorum. Hakkını vermiş çalışmış tıp kazanmissin. Bu konuda pozitif ayrımcılığı destekliyorum ama yok maalesef
haklisin orasi oyle eger benim oda degismezse ben de ev aramaya baslicam gibi gozukuyor tesekkur ederim
Ords kalmazsan baska ev tut kendine kalacak insan çok var
odam değişirse 4 kişilik oda olursa banyo tuvalet odada olan kalacağım
Iyi birine denk gelmen lazim