Kyk da oda değişikliği?

Oda arkadaşımla aslında ilk başta iyi anlaştık sorun yoktu. Ama kız aptal çıktı sevgilisi mesaj atıyor kanka ne yazayım ne yazayim ne diyim napayim diye bana soruyor geleli 4 gün oldu bıktım kızdan. Sevgilinle konuşmasını bilmiyorsan ver ben konuşayım dedim güldü. Artık sorma senin kararın diyorum kanka sen olmadan yapamam diyo.

Fotoğraf atıcak abidik gubidik laflar yazıyor güzel mi yoksa böyle yazınca güzel mi diyor. Aynı bölümde aynı sınıftayiz aynı odadayız uzaklaşmiyorda. Şimdi ayrıldılar aşk acısını ben çekiyorum resmen ya. Bıktım. Beyinsiz aptalın teki hiçbir konuda Bilgisi yok babası zengin benim babamın durumu iyi değil onun aldıklarını alamıyorum gittiği yerlere beni de sürüklüyor sen de gel diyor hesabı ödemek için 3 gün çalışacağım yerlere götürüyor. Oda değişikliğinde bulunsam kabul ederler mi? Yurtta 80 kız var 300 kişilik yurtta Bir sürü boş oda var nolursunuz benim oda değişikliğim kabul olur diyin?

Salak saçma aşk hikayesini yaşadıklarını dinlemek istemiyorum ona da söyledim anlamıyor malın teki. Odada ondan başka kız da yok yapıştı gitmiyor. Nolursunuz yardım edin yoksa daraltıdan kendimi atıcam aşaya
Kyk da oda değişikliği?