Selam 👋
Ben yurt dışına gittikten sonra freelans olayını keşfettim ☺️ istediğim bir boş anımda internetten çalışıyorum…

Son 30 günde 16 gün siteye girmişim toplam 77 saat çalışmışım ve 30 günde toplam 560€ kazandım 🥳
Bu gün çok verimli geçti 2 saat grafik tasarım yaptım ve 35€ kazandım ve onaylanmasını bekliyorum 🥰
Freelans evde çalışmak
Normal işe gitmek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Normal iş bence
Hangi ülkede bu yüküne eriştiniz?
doğu Avrupa’ysa yeterli olabilir ama baro Avrupa da yaşam için çok yetersiz bir kazanç olur bu
Bu kazancı ben turkiyede erişiyorum 😂 turkiyede güzel kazanç 😅
Türkiye de erişiyorsanız bence de gayet güzel bir kazanç evden çalışmaya göre
Freelance olarak ne iş yapıyorsun yani yazılım mı tasarım mı tam olarak ne
Tasarım ve photoshop
Bende grafik tasarim işi yapiyorum, hamgi freelance sitelerini kullaniyorsun?
hep imrenmişimdir evimde rahatça çalışmayı ama imkan olmadı.
Gercekmi bu bende bu tarz seyler aradım sadece anket doldurma falan vardi onlarda fazla kazandirmiyo acikcasi
Anket doldurma mı 😂 onlar istatistik şirketlerinin kandırmacası vaktini çalıyorlar. Boşuna onlarla uğraşma
Freelance çalışan bir tane normal insan sağlığa sahip insan tanımıyorum. Hepsinin hayatı kaymış durumda. Para çok ama resmen erken yaşlanıyorsun
Hshsjsjsj ben gençleştim desem yalan olmaz. Sinir yok stres yok ise istediğim zaman başlarım istediğim zaman bırakırım. İster çalışırım ister çalışmam her şey bana bağlı…
Şu an hafiften sallıyor gibi görünüyorsun. Çünkü abim de dizayn sektöründe. Hiç de dediğin gibi kolay değil bu işler. Hindistanlılar yüzünden para kazanamıyor kimse.
Freelance yolda harcanan o ölü zamanı kişiye kazandıran yegane avantajlı bir iştir.
Aynı kazançlarla freelance çalışmak
Devamlılık önemli olduğu meslek grubundasınız !
Ben işe gitme taraftarıyım.
İşe gitmek çünkü kafası dağılıyor insanın
türkiyede de oluyor mu o olay.
Zaten Türkiye’den çalışıyorum baba evinden
Peki ne yapabilirim mesela ben? Bilgisayarın herşeyinden çok iyi anlıyorum hem donanım hem yazılım.
Karşında müşteri oluyor onunla konuşabilmen lazım en az c1 seviye İngilizce ile en önemlisi bu. Birde yurt dışında açılmış PayPal hesabı. Ödemeler PayPal hesabına yapılıyor. Oradan binance hesabına binanceden de hesabına çekiyorsun. Kısaca yurt dışına gitmeden hesabına para çekebilir misin emin değilim
Yurt dışına fatura oluşturabilirsin
@sunhatemoon bu işleri web sitesi hallediyor aylık 49,90€ ödeme yapıyorum
bildiğin satış işi?
Bende demin 4 bin euroluk paket sattım 😂
Normal işe gitmek