24 yaşındayım, ikinci üniversitemi okuyacaktım çok isteyerek yazdım ve kazandım ama ben bu yaştan sonra KYK'da ergen kız tribi çekemem. Okul dediğimiz yer zaten stressli ve yeterince cahil insanla muhatap olduğumuz bir yer. Bu stressli ortamdan kaçabileceğim tek yer evim olabilir ve ne yazık ki kiralar bu halde olduğundan ev tutmam mümkün değil.
Hem okulda cahillerle uğraşacağım hem de kafa dinlemek için gideceğim yer olmayacak çünkü KYKda kalırsam odamda 5 tane hiç tanımadığım ergen kız olacak.
Yurdum TİP6 diye geçiyor, odaların 2-4 kişilik olması gerekiyor ancak öğrenci doluluğundan, kiraların fazlalığından odalar 5-6 kişilik. Sanırım okulu bırakacağım. Bu devirde okul bile okunmaz artık.
Okulu bırak.
KYK'da sürün.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
parasını fazla ver tek kişilik odada kal bu kadar basit. sen evde kalmayı basit sanıyorsun ama elektrik su doğalgaz internet faturaları kendi cep telefonu faturan kira apartman aidatı ufacık ses yapsan komşularla sorun çöpü erken çıkarsan komşularla sorun eve arkadaşın gelse kötü kız diye iftira atarlar çünkü insanlar c@hil ve kötü niyetli. ek olarak markete git alışveriş yap aldıklarını yıka yerleştir yemek yap sonra bulaşık yıka çamaşır yıka ütü yap evi temizle okula gitmeyi geçtim tüm vaktin bunlarla geçecek. yurtta verirsin parasını yersin. tek kişilik odaya geçmen daha iyi.
ev tutsan eşya gerekecek eşyalı ev tutsam desen çift kira isteyecekler yani 1 buzdolabının 30 binden başladığı devirde ev ha deyince tutulmaz. ev sahipleri memur memur kefil ister doktora bile kolay kolay ev vermezler. yani evli çiftler bile aylarca aradığı halde evi zor bulurken senin durum çok zor.
Abi kim veriyo sana kykda tek odayi? Ben desem ki tüm yatakları odicem tek kalmak istiyorum diye, öyle bir sey yok ki?
Özel yurda git o zaman eve çıkmaktan çok daha uygundur ek olarak ben zamanında 3 ayrı şehirde tek kişilik odada kalmıştım.
Yok ki tek kişilik oda
O zaman özel yurtlara git. Eve 15k kira 5k faturalar 15k mutfak mastafı ve eşya masrafın olacak daha depozito emlakçı ücretide. Özel yurtta tek kişilik oda çok daha mantıklı.
git belki kafana gore biri cikar oetak ev tutarsin